Povezane vesti

"Žao mi tog deteta kao da je moje": Marko se pijan zakucao kolima u kuću i usmrtio drugaricu, a naredna dva dana niko ne sme…

"Žao mi tog deteta kao da je moje": Marko se pijan zakucao kolima u kuću i usmrtio drugaricu, a naredna dva dana niko ne sme…

Blic 23.04.2019
Marko Madžić (21) nije životno ugrožen posle udesa kod Mladenovca, u kom je, na mestu suvozača, poginula sedamnaestogodišnja devojka Dragana V. Kako kaže Markov deda, njega porodica ne sme da poseti barem još dva dana. - Marku je zabranjena poseta… »
Pijani vozač (21) ubio drugaricu (18)! Dragana poginula u jezivoj nesreći posle provoda u kafani

Pijani vozač (21) ubio drugaricu (18)! Dragana poginula u jezivoj nesreći posle provoda u kafani

Kurir 23.04.2019
Dragana Vulević (18) preminula je od teških povreda koje je zadobila kada je BMW kojim je upravljao njen drug Marko M. (21) sleteo s puta. Dragana Vulević (18) iz Rajkovca kod Mladenovca poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na… »
"Svi u gradu su je voleli": Dragana (17) poginula u jezivoj nesreći dok se sa pijanim drugom vraćala iz kafane

"Svi u gradu su je voleli": Dragana (17) poginula u jezivoj nesreći dok se sa pijanim drugom vraćala iz kafane

Blic 23.04.2019
Dragana V. (18) iz Rajkovca kod Mladenovca poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Kovačevac - Velika Krsna u ponedeljak rano ujutru, kada je BMW u kome se nalazila udario u kuću. Do nesreće je došlo kad su se mladi… »
"Dragana je bila zarobljena: U autu” Stravična nesreća kod Mladenovca, momak koji se zakucao u kuću vozio pijan i bez…

"Dragana je bila zarobljena: U autu” Stravična nesreća kod Mladenovca, momak koji se zakucao u kuću vozio pijan i bez…

Blic 22.04.2019
Sedamnaestogodišnja Dragana V. je poginula, a četiri godine stariji Marko M. teško je povređen kada se jutros oko 4.00, u blizini Mladenovca, automobil zakucao u kuću pored puta! Marko M. koji se nalazio za volanom, u jednom trenutku je, u velikoj… »

Vesti dana »