Povezane vesti
Vojni sindikat Srbije podneo krivičnu prijavu protiv Vulina
N1 Info 23.04.2019
Vojni sindikat Srbije (VSS) podneo je danas Republičkom javnom tužiocu krivičnu prijavu protiv ministra odbrane Aleksandra Vulina koga je optužio da "zloupotrebljavajući položaj, svesno i sа očiglednom nаmerom, ometа i sprečava" delovаnje tog… »
Vojni sindikat Srbije podneo krivičnu prijavu protiv ministra Vulina
Moj Novi Sad 23.04.2019
Vojni sindikat Srbije (VSS) podneo je danas Republičkom javnom tužiocu krivičnu prijavu protiv ministra odbrane Aleksandra Vulina koga je optužio da "zloupotrebljavajući položaj, svesno i sа očiglednom nаmerom, ometа i sprečava" delovаnje tog… »
Vojni sindikat Srbije podneo prijavu protiv Vulina
Novi magazin 23.04.2019
Vojni sindikat Srbije podneo je danas Republičkom javnom tužiocu krivičnu prijavu protiv ministra odbrane Aleksandra Vulina koga je optužio da "zloupotrebljavajući položaj, svesno i sа očiglednom nаmerom, ometа i sprečava" delovаnje tog… »
Vojni sindikat Srbije podneo prijavu protiv Vulina
Slobodna Evropa 23.04.2019
Vojni sindikat Srbije (VSS) podneo je Republičkom javnom tužiocu krivičnu prijavu protiv ministra odbrane Aleksandra Vulina koga je optužio da "zloupotrebljavajući položaj, svesno i sа očiglednom nаmerom, ometа i sprečava" delovаnje tog… »
Vesti dana »
Bilčik: Vlada mora da ponudi odgovore na zahteve građana koji protestuju
Danas pre 2 satajoš 9 povezanih
Preminuo Teofil Pančić, novinar i pisac „neponovljive rečenice"
BBC News pre 34 minutajoš 37 povezanih
Student prava: Cilj Vučićevog poziva na dijalog – njegova simulacija, upućen posle dva meseca vređanja i targetiranja
Novi magazin pre 46 minutajoš 31 povezana
Vozač udarenog autobusa za N1: Bio sam negde na sredini vozila, to me je i spasilo
N1 Info pre 4 satijoš 21 povezana