Povezane vesti

Čitulje za ubijenog oca: Vođe škaljarskog klana, Jovan i Igor oprostili se iz bekstva i iz zatvora (foto)

Čitulje za ubijenog oca: Vođe škaljarskog klana, Jovan i Igor oprostili se iz bekstva i iz zatvora (foto)

Telegraf 23.04.2019
- Oče moj, uzdanice, dobročinitelju, junače moj!!! Zapamti da nas niko ne može razdvojiti, nikad - napisao je Igor iz bekstva. Vođa škaljarskog klana Jovan Vukotić i njegov brat Igor oprostili su se čituljama od oca Veselina Veska Vukotića, koji… »
Škaljarci dali čitulju ocu: "Znamo što nam je činiti"

Škaljarci dali čitulju ocu: "Znamo što nam je činiti"

Mondo 23.04.2019
Od Kotoranina Veselina Vukotića, koji je u subotu ubijen je u kotorskom naselju Dobrota, danas su se čituljom oprostili njegovi sinovi Jovan i Igor. Foto: Dan/www.mondo.me/Mondo "Tvoja smrt danas je probudila ono što sam godinama umirivao u sebi, svako… »
Sinovi u čitulji Veselinu Vukotiću poručili: Znamo šta nam je činiti

Sinovi u čitulji Veselinu Vukotiću poručili: Znamo šta nam je činiti

N1 Info 23.04.2019
Jedan od vođa škaljarskog klana Jovan Vukotić dao je čitulju svom ocu Veselinu koji je ubijen u subotu veče u Kotoru i u kojoj navodi da "zna što mu je činiti". "Tvoja smrt danas je probudila ono što sam godinama umirivao u sebi, svako zna što mu… »
Oprostili se od oca u čitulji: Sinovi ubijenog kotoranina: Obraz ćemo sačuvati, svako zna šta mu je činiti (foto)

Oprostili se od oca u čitulji: Sinovi ubijenog kotoranina: Obraz ćemo sačuvati, svako zna šta mu je činiti (foto)

Večernje novosti 23.04.2019
Jovan Vukotić trenutno izdržava kaznu zatvora u Beogradu, a Ivica je u bekstvu. Veselin Vukotić je ubijen minule subote U 20.45 sati na parkingu ispred apartmana "Vukotić" PODGORICA - Jovan i Ivica Vukotić, sinovi ubijenog Veselina, oprostili su se… »
Jovica i Igor Vukotić objavili čitulje ubijenom ocu preko cele strane, a ono što su napisali govori šta im je sledeći…

Jovica i Igor Vukotić objavili čitulje ubijenom ocu preko cele strane, a ono što su napisali govori šta im je sledeći…

Alo 23.04.2019
Potresno! Jovan i Igor, sinovi Veselina Veska Vukotića (69) koji je ubijen u klasičnoj mafijaškoj sačekuši u Kotoru 20. aprila, objavili su čitulje ocu u Politici, zakupivši po jednu čitavu stranicu. Sinovi Veska Vukotića, koji važe za vođe… »

Vesti dana »