Повезане вести

Читуље за убијеног оца: Вође шкаљарског клана, Јован и Игор опростили се из бекства и из затвора (фото)

Читуље за убијеног оца: Вође шкаљарског клана, Јован и Игор опростили се из бекства и из затвора (фото)

Телеграф 23.04.2019
- Оче мој, узданице, доброчинитељу, јуначе мој!!! Запамти да нас нико не може раздвојити, никад - написао је Игор из бекства. Вођа шкаљарског клана Јован Вукотић и његов брат Игор опростили су се читуљама од оца Веселина… »
Шкаљарци дали читуљу оцу: "Знамо што нам је чинити"

Шкаљарци дали читуљу оцу: "Знамо што нам је чинити"

Мондо 23.04.2019
Од Которанина Веселина Вукотића, који је у суботу убијен је у которском насељу Доброта, данас су се читуљом опростили његови синови Јован и Игор. Фото: Дан/ввв.мондо.ме/Мондо "Твоја смрт данас је пробудила оно што сам годинама… »
Синови у читуљи Веселину Вукотићу поручили: Знамо шта нам је чинити

Синови у читуљи Веселину Вукотићу поручили: Знамо шта нам је чинити

Н1 Инфо 23.04.2019
Један од вођа шкаљарског клана Јован Вукотић дао је читуљу свом оцу Веселину који је убијен у суботу вече у Котору и у којој наводи да "зна што му је чинити". "Твоја смрт данас је пробудила оно што сам годинама умиривао у себи… »
Опростили се од оца у читуљи: Синови убијеног которанина: Образ ћемо сачувати, свако зна шта му је чинити (фото)

Опростили се од оца у читуљи: Синови убијеног которанина: Образ ћемо сачувати, свако зна шта му је чинити (фото)

Вечерње новости 23.04.2019
Јован Вукотић тренутно издржава казну затвора у Београду, а Ивица је у бекству. Веселин Вукотић је убијен минуле суботе У 20.45 сати на паркингу испред апартмана "Вукотић" ПОДГОРИЦА - Јован и Ивица Вукотић, синови убијеног… »
Јовица и Игор Вукотић објавили читуље убијеном оцу преко целе стране, а оно што су написали говори шта им је следећи корак…

Јовица и Игор Вукотић објавили читуље убијеном оцу преко целе стране, а оно што су написали говори шта им је следећи корак…

Ало 23.04.2019
Потресно! Јован и Игор, синови Веселина Веска Вукотића (69) који је убијен у класичној мафијашкој сачекуши у Котору 20. априла, објавили су читуље оцу у Политици, закупивши по једну читаву страницу. Синови Веска Вукотића, који… »

Вести дана »