Povezane vesti

Čitulje za ubijenog oca: Vođe škaljarskog klana, Jovan i Igor oprostili se iz bekstva i iz zatvora (foto)

Čitulje za ubijenog oca: Vođe škaljarskog klana, Jovan i Igor oprostili se iz bekstva i iz zatvora (foto)

Telegraf 23.04.2019
- Oče moj, uzdanice, dobročinitelju, junače moj!!! Zapamti da nas niko ne može razdvojiti, nikad - napisao je Igor iz bekstva. Vođa škaljarskog klana Jovan Vukotić i njegov brat Igor oprostili su se čituljama od oca Veselina Veska Vukotića, koji je… »
Škaljarci dali čitulju ocu: "Znamo što nam je činiti"

Škaljarci dali čitulju ocu: "Znamo što nam je činiti"

Mondo 23.04.2019
Od Kotoranina Veselina Vukotića, koji je u subotu ubijen je u kotorskom naselju Dobrota, danas su se čituljom oprostili njegovi sinovi Jovan i Igor. Foto: Dan/www.mondo.me/Mondo "Tvoja smrt danas je probudila ono što sam godinama umirivao u sebi, svako… »
Sinovi u čitulji Veselinu Vukotiću poručili: Znamo šta nam je činiti

Sinovi u čitulji Veselinu Vukotiću poručili: Znamo šta nam je činiti

N1 Info 23.04.2019
Jedan od vođa škaljarskog klana Jovan Vukotić dao je čitulju svom ocu Veselinu koji je ubijen u subotu veče u Kotoru i u kojoj navodi da "zna što mu je činiti". "Tvoja smrt danas je probudila ono što sam godinama umirivao u sebi, svako zna što mu je… »
Oprostili se od oca u čitulji: Sinovi ubijenog kotoranina: Obraz ćemo sačuvati, svako zna šta mu je činiti (foto)

Oprostili se od oca u čitulji: Sinovi ubijenog kotoranina: Obraz ćemo sačuvati, svako zna šta mu je činiti (foto)

Večernje novosti 23.04.2019
Jovan Vukotić trenutno izdržava kaznu zatvora u Beogradu, a Ivica je u bekstvu. Veselin Vukotić je ubijen minule subote U 20.45 sati na parkingu ispred apartmana "Vukotić" PODGORICA - Jovan i Ivica Vukotić, sinovi ubijenog Veselina, oprostili su se od… »
Jovica i Igor Vukotić objavili čitulje ubijenom ocu preko cele strane, a ono što su napisali govori šta im je sledeći korak…

Jovica i Igor Vukotić objavili čitulje ubijenom ocu preko cele strane, a ono što su napisali govori šta im je sledeći korak…

Alo 23.04.2019
Potresno! Jovan i Igor, sinovi Veselina Veska Vukotića (69) koji je ubijen u klasičnoj mafijaškoj sačekuši u Kotoru 20. aprila, objavili su čitulje ocu u Politici, zakupivši po jednu čitavu stranicu. Sinovi Veska Vukotića, koji važe za vođe tzv… »

Vesti dana »

Velika pobeda za Orbana - Mađarska može slobodno da kupuje rusku naftu

Velika pobeda za Orbana - Mađarska može slobodno da kupuje rusku naftu

Bloomberg Adria pre 32 minutajoš 25 povezanih
Slavimo Mitrovdan

Slavimo Mitrovdan

Ozon press pre 52 minutajoš 19 povezanih
Kakvo će vreme biti danas?

Kakvo će vreme biti danas?

Danas pre 57 minutajoš 16 povezanih