Povezane vesti

Čkaljinoj unuci je Igor bio najveća ljubav u životu, a sada se od njega oprostila sa jednom slikom i dve jake reči (foto)

Čkaljinoj unuci je Igor bio najveća ljubav u životu, a sada se od njega oprostila sa jednom slikom i dve jake reči (foto)

Telegraf 23.04.2019
- Moja ljubav... - napisala je Jovana, objavivši njihovu staru, zajedničku fotografiju, iz vremena kada su bili zajedno. Srpski glumac Igor Pervić preminuo je u utorak rano ujutru, 23. aprila, u 52. godini života, u svom stanu u Beogradu. Među prvima… »
Preminuo glumac Igor Pervić

Novi magazin 23.04.2019
Glumac Igor Pervić (52) preminuo je danas u svom stanu u Beogradu, prenose beogradski mediji. Pervić je poznat po ulogama u filmovima "Lajanje na zvezde", "Sivi dom", "Bure baruta" i "Crni bombarder". Takođe, Pervić je ostavio trag i u serijama… »
Tuga ispred doma Lidije Pilipenko: Kroz zgradu u kojoj je Igor Pervić proveo poslednje dane odzvanjaju jecaji

Tuga ispred doma Lidije Pilipenko: Kroz zgradu u kojoj je Igor Pervić proveo poslednje dane odzvanjaju jecaji

Blic 23.04.2019
Igor Pervić je umro jutros u domu svoje majke Lidije Pilipenko u centru Beograda, nakon teškog malignog oboljenja. U hodniku zgrade mogao se čuti plač i jecaji, a niko od komšija nije bio raspoložen za razgovor. Ispred zgrade u kojoj je živeo Igor… »
To su mnogi ignorisali: Pred smrt je odigrao dve velike uloge, a Igor Pervić je umro sa neostvarenom željom

To su mnogi ignorisali: Pred smrt je odigrao dve velike uloge, a Igor Pervić je umro sa neostvarenom željom

Blic 23.04.2019
Igor Pervić, poznati glumac i sin balerine Lidije Pilipenko, umro je jutros u svom stanu u Beogradu gde je proveo poslednje dane. Glumac je umro od teške bolesti. Pred kraj života Igor Pervić je odigrao dve značajne uloge, u seriji " Nemanjići" i u… »
Sada se čuju samo jecaji u zgradi gde je umro igor Pervić: Naš glumac je proveo poslednje dane kod majke Lidije!

Sada se čuju samo jecaji u zgradi gde je umro igor Pervić: Naš glumac je proveo poslednje dane kod majke Lidije!

Kurir 23.04.2019
Igor Pervić umro je u stanu svoje majke Lidije Pilipenko koja je o njemu brinula do poslednjeg trenutka. On je izgubio bitku sa teškom bolešću u 52. godini, a u njegovoj zgradi sada se samo čuju jecaji. U hodniku zgrade svi su plakali i jecali, a… »
Umro glumac Igor Pervić (52)

Umro glumac Igor Pervić (52)

Blic 23.04.2019
Naš glumac Igor Pervić umro je jutros u svom stanu posle duge bolesti. Njega je, poput njegovog kolege Nebojše Glogovca, odneo težak maligni tumor. Na društvenim mrežama fanovi su počeli da se opraštaju od njega. Igor Pervić je glumio u mnogim… »
Umro Igor Pervić, a u poslednjem intervjuu otkrio: "Povukao sam se iz javnosti, muka mi je svega"

Umro Igor Pervić, a u poslednjem intervjuu otkrio: "Povukao sam se iz javnosti, muka mi je svega"

Blic 23.04.2019
Glumac Igor Pervić (52) umro je jutros u svom stanu posle duge bolesti. Popularni glumac, koji je igrao u brojnim srpskim ostvarenjima- "Crni bombarder", "Lajanje na zvezde", "Bure baruta", "Sivi dom" i poznatim serijama "Ranjenik", "Vuk Karadžić"… »

RTS 23.04.2019
Glumac Igor Pervić preminuo je danas u 52. godini u svom stanu. Igor Pervić je rođen 29. oktobra 1967. godine u Beogradu. Sa sedam godina dobio je svoju prvu ulogu u filmu Porodični orkestar. Glumio je u brojnim serijama, među kojima su i Moj rođak… »
Igor Pervić će biti kremiran: Poslednji ispraćaj šarmantnog glumca u ponedeljak na Novom groblju

Igor Pervić će biti kremiran: Poslednji ispraćaj šarmantnog glumca u ponedeljak na Novom groblju

Kurir 23.04.2019
Glumac Igor Pervić, koji je preminuo posle druge bolesti u 52. godini u Beogradu, a kako Kurir saznaje, kremacija glumca će biti održana u ponedeljak, 29. aprila, u 13 sati na Novom groblju. Naš glumac preminuo je utorak u 8.30 u stanu. Igor je glumio… »

Radio 021 23.04.2019
Glumac Igor Pervić preminuo je jutros u 52. godini života. Pervić je rođen u Beogradu, 29. oktobra 1967. godine. Kako prenose mediji, Pervić je preminuo u svom stanu posle duge bolesti. Ostvario je gotovo 50 uloga na filmu i televiziji. Publika ga se… »

Vesti dana »