Povezane vesti
PREMINUO IGOR PERVIĆ: Poznati srpski glumac nas je napustio u 52. godini posle duge bolesti!
Svet & Skandal 23.04.2019
Glumac Igor Pervić preminuo je u 52. godini jutros u 8.30 u svom stanu, piše Kurir. Od zlatnog dečka domaće kinematografije, Igor Pervić je brzo postao neko čije se ime, nažalost, povezuje sa teškim drogama. Prva se od njega oprostila bivša… »
Zbog nje je probao heroin! Naterala ga je na najveće zlo: Stavi ona meni špric, a ja sam se igle bojao kao groma i, onako…
Kurir 23.04.2019
Kada je gostovao u emisiji “Crni biseri” koju je vodio Vanja Bulić, Igor Pervić, koji je premino u 52. godini, pričao o svojoj teškoj borbi, a najveću zahvalnost iskazao je svojoj supruzi. Njegov otac bio je Muharem Pervić, majka balerina Lidija… »
Zbog njega su bili redovi pred bioskopima: Igor Pervić je ostvario više od 30 uloga, a jedna mu je posebno obeležila…
Blic 23.04.2019
Zbog filmova u kojima je glumio nekada idol mladih u Jugoslaviji su se stvarali redovi ispred bioskopa. Nekada mlad, pespektivan i vredan Igor Pervić bio je idol većini mladih. I dok su mnogima prva asocijacija na Igorove uloge one u kojima je glumio… »
"Nisam više imao gde da se ubodem": Jeziva ispovest u kojoj je Igor Pervić do detalja opisao kako je prolazio kroz pakao…
Blic 23.04.2019
– Majka me je nalazila u strašnim stanjima. Dotle je dolazilo da bi me ona stavila u kola i dala mi pare za drogu jer više nije mogla da me gleda. Nisam imao više gde da se ubodem - počeo je svoju ispovest svojevremeno Igor Pervić. Igoru su tada… »
Zbog njega su se u Jugoslaviji stvarali redovi isped bioskopa: Bio je idol mladih, a ova uloga mu je obeležila celu karijeru…
Kurir 23.04.2019
Glumac Igor Pervić preminuo je u 52. godini posle teške borbe sa rakom jetre. Pervić je pronađen jutros u 8.30 u kući majke balerine Lidije Pilipenko, koja se do kraja brinula o njemu. Zbog filmova u kojima je glumio nekada idol mladih u Jugoslaviji… »
Nisam imao više gde da se ubodem, a ta žena mi je spasla život: Jasmina je Igora hranila na kašičicu, a onda na rukama…
Kurir 23.04.2019
Igor Pervić, koji je preminuo u 52. godini, od zlatnog dečka domaće kinematografije brzo je postao neko čije se ime, nažalost, povezuje sa teškim drogama. Kada je gostovao u emisiji “Crni biseri” koju je vodio Vanja Bulić, i pričao o svojoj… »
Igor Pervić je odrastao uz majku i očuha: A malo ko zna da mu je otac bio veliki umetnik i legenda (video)
Kurir 23.04.2019
Glumac Igor Pervić preminuo je posle teške bolesti u 52. godini, a malo ko zna da je njegov otac, koji je umro 2011. godine, bio naš poznati esejista, književni i pozorišni kritičar. Muharem Pervić školovao se u Starom Bečeju, Zrenjaninu i… »
Njegovi roditelji su bili slavni: Majku Igora Pervića gledali smo u čuvenom jugoslovenskom filmu (video)
Kurir 23.04.2019
Igor Pervić, koji je preminuo u 52. godini, imao je slavne roditelje - njegov otac Muharem je bio poznati esejista, dok je njegova majka bila čuvena balerina. Lidija Pilipenko bila je primabalerina Narodnog pozorišta u Beogradu, a kasnije i koreograf… »
Igora dugo nije bilo na velikom platnu: Pred kraj života dobio je dve velike uloge, ali je umro sa ovom neostvarenom željom
Kurir 23.04.2019
Glumac Igor Pervić pronađen je mrtav danas u svom stanu u 8.30. Pervić se dugo borio sa teškom bolešću, a njegov život je bio pun uspona i padova. Posle borbe sa zavisnošću, dugo ga nije bilo na velikom platnu, a onda su odjednom pred kraj… »
Vesti dana »
(Foto) asadova vojska na kolenima: Otvorio se novi front na Bliskom istoku: Pobunjenici zauzeli Alep, ruski avioni bombarduju grad
Blic pre 2 satajoš 33 povezane
Zijade: Napad na kanal Ibar-Lepenac je duboko zabrinjavajući i rizikuje da naruši stabilnost
Euronews pre 28 minutajoš 101 povezana
Raspoređeni po ulazima zgrada, na ulicama nema žive duše: Specijalci kosovske policije patroliraju po Severnoj Mitrovici: Ima ih na svakoj raskrsnici, svi nose duge cevi (video)
Blic pre 34 minutajoš 28 povezanih
Raskrinkavanje Vučevićevih reči o Jovinoj gimnaziji: Kod koga je premijerov sin imao čas?
Radio 021 pre 1 satjoš 26 povezanih