Povezane vesti

PREMINUO IGOR PERVIĆ: Poznati srpski glumac nas je napustio u 52. godini posle duge bolesti!

PREMINUO IGOR PERVIĆ: Poznati srpski glumac nas je napustio u 52. godini posle duge bolesti!

Svet & Skandal 23.04.2019
Glumac Igor Pervić preminuo je u 52. godini jutros u 8.30 u svom stanu, piše Kurir. Od zlatnog dečka domaće kinematografije, Igor Pervić je brzo postao neko čije se ime, nažalost, povezuje sa teškim drogama. Prva se od njega oprostila bivša devojka… »
"Nisam više imao gde da se ubodem": Jeziva ispovest u kojoj je Igor Pervić do detalja opisao kako je prolazio kroz pakao droge…

"Nisam više imao gde da se ubodem": Jeziva ispovest u kojoj je Igor Pervić do detalja opisao kako je prolazio kroz pakao droge…

Blic 23.04.2019
– Majka me je nalazila u strašnim stanjima. Dotle je dolazilo da bi me ona stavila u kola i dala mi pare za drogu jer više nije mogla da me gleda. Nisam imao više gde da se ubodem - počeo je svoju ispovest svojevremeno Igor Pervić. Igoru su tada pomogli… »
Zbog njega su bili redovi pred bioskopima: Igor Pervić je ostvario više od 30 uloga, a jedna mu je posebno obeležila karijeru…

Zbog njega su bili redovi pred bioskopima: Igor Pervić je ostvario više od 30 uloga, a jedna mu je posebno obeležila karijeru…

Blic 23.04.2019
Zbog filmova u kojima je glumio nekada idol mladih u Jugoslaviji su se stvarali redovi ispred bioskopa. Nekada mlad, pespektivan i vredan Igor Pervić bio je idol većini mladih. I dok su mnogima prva asocijacija na Igorove uloge one u kojima je glumio… »
Zbog nje je probao heroin! Naterala ga je na najveće zlo: Stavi ona meni špric, a ja sam se igle bojao kao groma i, onako mlad…

Zbog nje je probao heroin! Naterala ga je na najveće zlo: Stavi ona meni špric, a ja sam se igle bojao kao groma i, onako mlad…

Kurir 23.04.2019
Kada je gostovao u emisiji “Crni biseri” koju je vodio Vanja Bulić, Igor Pervić, koji je premino u 52. godini, pričao o svojoj teškoj borbi, a najveću zahvalnost iskazao je svojoj supruzi. Njegov otac bio je Muharem Pervić, majka balerina Lidija… »
Zbog njega su se u Jugoslaviji stvarali redovi isped bioskopa: Bio je idol mladih, a ova uloga mu je obeležila celu karijeru…

Zbog njega su se u Jugoslaviji stvarali redovi isped bioskopa: Bio je idol mladih, a ova uloga mu je obeležila celu karijeru…

Kurir 23.04.2019
Glumac Igor Pervić preminuo je u 52. godini posle teške borbe sa rakom jetre. Pervić je pronađen jutros u 8.30 u kući majke balerine Lidije Pilipenko, koja se do kraja brinula o njemu. Zbog filmova u kojima je glumio nekada idol mladih u Jugoslaviji su… »
Igora dugo nije bilo na velikom platnu: Pred kraj života dobio je dve velike uloge, ali je umro sa ovom neostvarenom željom

Igora dugo nije bilo na velikom platnu: Pred kraj života dobio je dve velike uloge, ali je umro sa ovom neostvarenom željom

Kurir 23.04.2019
Glumac Igor Pervić pronađen je mrtav danas u svom stanu u 8.30. Pervić se dugo borio sa teškom bolešću, a njegov život je bio pun uspona i padova. Posle borbe sa zavisnošću, dugo ga nije bilo na velikom platnu, a onda su odjednom pred kraj života počele… »
Njegovi roditelji su bili slavni: Majku Igora Pervića gledali smo u čuvenom jugoslovenskom filmu (video)

Njegovi roditelji su bili slavni: Majku Igora Pervića gledali smo u čuvenom jugoslovenskom filmu (video)

Kurir 23.04.2019
Igor Pervić, koji je preminuo u 52. godini, imao je slavne roditelje - njegov otac Muharem je bio poznati esejista, dok je njegova majka bila čuvena balerina. Lidija Pilipenko bila je primabalerina Narodnog pozorišta u Beogradu, a kasnije i koreograf… »
Igor Pervić je odrastao uz majku i očuha: A malo ko zna da mu je otac bio veliki umetnik i legenda (video)

Igor Pervić je odrastao uz majku i očuha: A malo ko zna da mu je otac bio veliki umetnik i legenda (video)

Kurir 23.04.2019
Glumac Igor Pervić preminuo je posle teške bolesti u 52. godini, a malo ko zna da je njegov otac, koji je umro 2011. godine, bio naš poznati esejista, književni i pozorišni kritičar. Muharem Pervić školovao se u Starom Bečeju, Zrenjaninu i Beogradu. Već… »
Nisam imao više gde da se ubodem, a ta žena mi je spasla život: Jasmina je Igora hranila na kašičicu, a onda na rukama nosila…

Nisam imao više gde da se ubodem, a ta žena mi je spasla život: Jasmina je Igora hranila na kašičicu, a onda na rukama nosila…

Kurir 23.04.2019
Igor Pervić, koji je preminuo u 52. godini, od zlatnog dečka domaće kinematografije brzo je postao neko čije se ime, nažalost, povezuje sa teškim drogama. Kada je gostovao u emisiji “Crni biseri” koju je vodio Vanja Bulić, i pričao o svojoj teškoj borbi… »

Vesti dana »

NBS: Rešeni problemi sa instant plaćanjem

NBS: Rešeni problemi sa instant plaćanjem

Moj Novi Sad pre 32 minutajoš 21 povezana
Proglašeno sedam Žujovićevih lista

Proglašeno sedam Žujovićevih lista

Danas pre 28 minutajoš 23 povezane
Cicipas uporedio Đokovića sa Ajnštajnom VIDEO

Cicipas uporedio Đokovića sa Ajnštajnom VIDEO

B92 pre 1 satjoš 52 povezane