Povezane vesti
Jelena Tinska, bivša žena preminulog glumca Igora Pervića: Tu ljubav želim da zaboravim, svesno je uništio svoj život!
Telegraf 23.04.2019
- Sa Igorom nisam u kontaktu od 2000. godine, kada smo se i rastali. Ponosim se svojim ljubavima, ali bih ovu htela da zaboravim - kaže glumica. Pokojni glumac Igor Pervić koji je 23. aprila ujutru preminuo u 52. godini, kratko je bio oženjen glumicom i… »
"Na kašičicu me je hranila, nisam mogao da idem sam ni u WC": Igor je vodio tešku borbu sa drogom, a ova žena mu je bila…
Telegraf 23.04.2019
- Ona me je hranila, nisam mogao da idem sam u WC. Mogao sam da jedem samo jogurt, na kašičicu me hranila - pričao je Pervić u svojoj ispovesti. Poznati srpski glumac Igor Pervić preminuo je u uorak ujutru, 23. aprila, u 52. godini života. Zlatni dečak… »
Sa 7 godina je počeo da glumi, a sa 13 ušao u kandže droge: Turbulentan život Igora Pervića bacio je senku na sva njegova…
Blic 23.04.2019
Glumac Igor Pervić preminuo je jutros oko 8.30 u svom stanu, u 52. godini života. Igor je rođen 30. oktobra 1967. godine u Beogradu. Majka mu je balerina Lidija Pilipenko, a otac je bio pozorišni kritičar Muharem Pervić. Poznati glumac sa sedam godina se… »
Igor Pervić je odrastao sa majkom, a mnogi ne znaju da je njegov otac bio naš poznati umetnik
Blic 23.04.2019
Glumac Igor Pervić preminuo je jutros u 52. godini, nakon duge borbe sa teškim malignim tumorom, a mnogi nisu upoznati sa činjenicom ko je bio njegov otac. Otac pokojnog glumca Igora Pervića bio je naš poznati esejista, književni i pozorišni kritičar… »
Bio je miljenik žena: Ovo su velike ljubavi Igora Pervića, jedna se emotivnom porukom oprostila od glumca (foto)
Večernje novosti 23.04.2019
Tokom života, on je imao nekoliko ljubavi, a otvoreno je pričao da je sa 17 godina upoznao devojku nepoznatu javnosti, koja ga je uvukla u "svet droge" Poznati glumac Igor Pervić preminuo je u utorak 23. aprila u 52. godini, a bio je miljenik svih žena… »
Vesti dana »

Trampov čovek od poverenja sleteo u Moskvu! Očekuje se sastanak sa Putinom, poslednji pokušaj Kremlja da izbegne američke sankcije uoči isteka roka (foto)
Kurir pre 14 minutajoš 29 povezanih

Kruševačka policija sprečila promet 40 tona piletine zaražene salmonelom (FOTO)
Danas pre 34 minutajoš 19 povezanih

VIDEO U Lehu pobuna pred Zvezdu, odmazda od koje su strepeli: Milojević razmišlja o eksperimentu usred Poljske
Nova pre 34 minutajoš 23 povezane

Danas promenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima,temperatura do 31
Glas Zapadne Srbije pre 2 satajoš 15 povezanih