Povezane vesti
In memoriam Igor Pervić - Noć u kući moje majke! (VIDEO)
Svet plus 24.04.2019
Naš glumac Igor Pervić preminuo je u 52. godini u svom stanu posle duge i teške bolesti. On je rođen u Beogradu 29. oktobra 1967. godine. In memoriam Igor Pervić - Noć u kući moje majke! Priča o ljubavi dvoje mladih u kontekstu jugoslovenske… »
Glumac Igor Pervić preminuo u 52. godini
Tračara 24.04.2019
Igor Pervić je umro jutros u stanu svoje majke Lidije Pilipenko, u Beogradu, nakon teške bolesti. Imao je 52 godine. On se na jedno vreme i povukao iz javnosti, a u poslednjih godinu dana glumio je u serijama “Šifra Despot”, “Urgentni centar”… »
"Za 24 sata pod anestezijom promenili mi krv": Igor Pervić je javno pričao kako se skinuo sa heroina
Blic 23.04.2019
Glumac Igor Pervić (52) umro je jutros u stanu svoje majke Lidije Pilipenko, poznate balerine, sa kojom je živeo pred smrt u centru Beograda. Poznatog glumca odnela je opaka i teška bolest, maligni tumor. Njegov život je bio izuzetno buran, a nekoliko… »
Vesti dana »
Napad na inspektore u Aranđelovcu tokom kontrole neregistrovanog doma za stare
Danas pre 14 minutajoš 1 povezana
Željko Obradović najavio duel sa Monakom: Oni koji nisu igrali u Bolonji treba da pomognu ekipi
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Glumci pozorišta u Beogradu, Novom Sadu, Somboru i Zrenjaninu obustavljaju rad i stupaju u sedmodnevni štrajk
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Žika Jakšić plače na svom rođendanu! Pavlina Radovanović mu je došla kao specijalan gost, a njega slomile emocije
Blic pre 2 satajoš 2 povezane