Povezane vesti
Direktor kancelarije SZO u Srbiji: Lekarima koji neće vakcinu oduzeti licencu
Radio 021 24.04.2019
Zdravstvenom radniku koji odbije vakcinaciju treba oduzeti licencu, smatra šef kancelarije Svetske zdravstvene organizacije u Srbiji dr Marijan Ivanuša. "Ja se ne slažem da neki zdravstveni radnik ne prihvata vakcinaciju, mislim da bi im trebalo… »
Šef Kancelarije SZO u Srbiji: Ko ne prihvata vakcinaciju, ne treba da bude lekar i treba mu oduzeti licencu
Blic 24.04.2019
"Ne slažem se da neki zdravstveni radnik ne prihvata vakcinaciju, mislim da bi im trebalo oduzeti licencu. Ako neko ne prihvata to, onda ne može biti lekar", smatra doktor Marijan Ivanuša, šef Kancelarije Svetske zdravstvene organizacije u Srbiji On… »
Šef Kancelarije SZO u Srbiji: Ko ne prihvata vakcinaciju, ne treba da bude lekar
N1 Info 24.04.2019
Doktor Marijan Ivanuša, šef Kancelarije Svetske zdravstvene organizacije u Srbiji ocenio je u Novom danu da je važan stav zdravstvenih radnika o vakcinaciji, jer su ljudi laici. "Ne slažem se da neki zdravstveni radnik ne prihvata vakcinaciju, mislim… »
Vesti dana »

Studenti koji pešače ka Beogradu u Pančevu odali počast stradalima u Novom Sadu
Beta pre 8 satijoš 11 povezanih

BLOG UŽIVO Mladost sa severa i juga Srbije zajedno prva stiže na Terazije, na čelu kolone traktor: „Pumpaj, pumpaj“ odjekuje glavnim gradom
Nova pre 8 minutajoš 62 povezane

Patrijarh Porfirije: Plašim se nasilja među nama, mir treba da bude ultimativni cilj
RTV pre 8 minutajoš 54 povezane

U Beograd iz više delova Srbije stižu studenti u blokadi uoči sutrašnjeg protesta
Sputnik pre 8 minutajoš 37 povezanih

Smeši se smeši Laura Koveši! Ko je Rumunka koja ulazi u istragu oko nadstrešnice
Pravda pre 3 satajoš 35 povezanih