Povezane vesti
Direktor kancelarije SZO u Srbiji: Lekarima koji neće vakcinu oduzeti licencu
Radio 021 24.04.2019
Zdravstvenom radniku koji odbije vakcinaciju treba oduzeti licencu, smatra šef kancelarije Svetske zdravstvene organizacije u Srbiji dr Marijan Ivanuša. "Ja se ne slažem da neki zdravstveni radnik ne prihvata vakcinaciju, mislim da bi im trebalo oduzeti… »
Šef Kancelarije SZO u Srbiji: Ko ne prihvata vakcinaciju, ne treba da bude lekar i treba mu oduzeti licencu
Blic 24.04.2019
"Ne slažem se da neki zdravstveni radnik ne prihvata vakcinaciju, mislim da bi im trebalo oduzeti licencu. Ako neko ne prihvata to, onda ne može biti lekar", smatra doktor Marijan Ivanuša, šef Kancelarije Svetske zdravstvene organizacije u Srbiji On je… »
Šef Kancelarije SZO u Srbiji: Ko ne prihvata vakcinaciju, ne treba da bude lekar
N1 Info 24.04.2019
Doktor Marijan Ivanuša, šef Kancelarije Svetske zdravstvene organizacije u Srbiji ocenio je u Novom danu da je važan stav zdravstvenih radnika o vakcinaciji, jer su ljudi laici. "Ne slažem se da neki zdravstveni radnik ne prihvata vakcinaciju, mislim da… »
Vesti dana »

"Crvene linije" Kijeva i EU za pregovore na Aljasci; Kremlj pozvao Trampa na drugi samit u Rusiju
RTS pre 15 minutajoš 14 povezanih

Kragujevac: Vremenska prognoza za narednu sedmicu (od 11. do 17. avgusta)
Pressek pre 59 minutajoš 8 povezanih

Ričard Grenel: Ideja o uzajamnom priznanju Srbije i Kosova smešna, valja raditi na ekonomskom razvoju
Danas pre 8 satijoš 3 povezane