Povezane vesti

Direktor kancelarije SZO u Srbiji: Lekarima koji neće vakcinu oduzeti licencu

Direktor kancelarije SZO u Srbiji: Lekarima koji neće vakcinu oduzeti licencu

Radio 021 24.04.2019
Zdravstvenom radniku koji odbije vakcinaciju treba oduzeti licencu, smatra šef kancelarije Svetske zdravstvene organizacije u Srbiji dr Marijan Ivanuša. "Ja se ne slažem da neki zdravstveni radnik ne prihvata vakcinaciju, mislim da bi im trebalo… »
Šef Kancelarije SZO u Srbiji: Ko ne prihvata vakcinaciju, ne treba da bude lekar i treba mu oduzeti licencu

Šef Kancelarije SZO u Srbiji: Ko ne prihvata vakcinaciju, ne treba da bude lekar i treba mu oduzeti licencu

Blic 24.04.2019
"Ne slažem se da neki zdravstveni radnik ne prihvata vakcinaciju, mislim da bi im trebalo oduzeti licencu. Ako neko ne prihvata to, onda ne može biti lekar", smatra doktor Marijan Ivanuša, šef Kancelarije Svetske zdravstvene organizacije u Srbiji On… »
Šef Kancelarije SZO u Srbiji: Ko ne prihvata vakcinaciju, ne treba da bude lekar

Šef Kancelarije SZO u Srbiji: Ko ne prihvata vakcinaciju, ne treba da bude lekar

N1 Info 24.04.2019
Doktor Marijan Ivanuša, šef Kancelarije Svetske zdravstvene organizacije u Srbiji ocenio je u Novom danu da je važan stav zdravstvenih radnika o vakcinaciji, jer su ljudi laici. "Ne slažem se da neki zdravstveni radnik ne prihvata vakcinaciju, mislim… »

Vesti dana »