Повезане вести

Директор канцеларије СЗО у Србији: Лекарима који неће вакцину одузети лиценцу

Директор канцеларије СЗО у Србији: Лекарима који неће вакцину одузети лиценцу

Радио 021 24.04.2019
Здравственом раднику који одбије вакцинацију треба одузети лиценцу, сматра шеф канцеларије Светске здравствене организације у Србији др Маријан Ивануша. "Ја се не слажем да неки здравствени радник не прихвата вакцинацију, мислим… »
Шеф Канцеларије СЗО у Србији: Ко не прихвата вакцинацију, не треба да буде лекар и треба му одузети лиценцу

Шеф Канцеларије СЗО у Србији: Ко не прихвата вакцинацију, не треба да буде лекар и треба му одузети лиценцу

Блиц 24.04.2019
"Не слажем се да неки здравствени радник не прихвата вакцинацију, мислим да би им требало одузети лиценцу. Ако неко не прихвата то, онда не може бити лекар", сматра доктор Маријан Ивануша, шеф Канцеларије Светске здравствене… »
Шеф Канцеларије СЗО у Србији: Ко не прихвата вакцинацију, не треба да буде лекар

Шеф Канцеларије СЗО у Србији: Ко не прихвата вакцинацију, не треба да буде лекар

Н1 Инфо 24.04.2019
Доктор Маријан Ивануша, шеф Канцеларије Светске здравствене организације у Србији оценио је у Новом дану да је важан став здравствених радника о вакцинацији, јер су људи лаици. "Не слажем се да неки здравствени радник не… »

Вести дана »