Повезане вести
Огласио се и Томић: Будућност покушала да узме титулу, а да не игра кошарку
Моззарт спорт 24.04.2019
”Мене су на полувремену спречили да уђем у тунел. Пришла су ми двојица и пљувала ме директно у лице и опет нисам реаговао на то. Нападали су играче, гађали су чланове Звездине управе”. Држао је Милан Томић спортско достојанство… »
Тренер црвене звезде коначно открио непознате детаље: Пљували су ме, али сам ћутао
Хот спорт 24.04.2019
Током читаве финалне серије, Милан Томић је пажњу покушавао да усмери са прича о атмосфери на кошаркашки терен, а када је серија окончана победом његове екипе 3-2 у серији против Будућности, шеф стручног штаба црвено-белих је… »
Томић: Пришла су ми двојица и пљувала ме директно у лице и опет нисам реаговао... Хтели су да добију титулу, а да не играју…
Спортски журнал 24.04.2019
Нова Година је прошла, прошло је време давања поклона, па им нећемо поклањати ни титулу - навео је стратег Црвене звезде. Када је све прошло - проговорио је и тренер Црвене звезде Милан Томић. Приликом гостовања на РТС-у навео… »
"Пришла су ми: Двојица..." Милан Томић отворио душу о паклу у "морачи": Хтели су да добију титулу, не да играју за њу
Спортал блиц 24.04.2019
Држао је тренер КК Црвена звезда Милан Томић спортско достојанство током комплетне финалне серије АБА лиге и није желео да говори о причама које немају везе с кошарком, али је онда решио да отвори душу и изнесе детаље из свог… »
Томић: Хтели су титулу, а да не играју кошарку
Мондо 24.04.2019
Тренер Црвене звезде гостовао је у Јутарњем програму РТС и још једном се осврнуо на финале плеј-офа АБА лиге, нарочито на гостовање у Подгорици. "Двојица су ме пљунула са 30 центиметара". Милан Томић изјавио је да је… »
Вести дана »
Срдењошколци са Дијаном Хрка испред Скупштине, присутан мањи број грађана
Нови магазин пре 39 минутајош 63 повезане
Жестоко неслагање шефа делегације ЕУ и председника Србије: „Огледало стварности“ или „туђе мишљење“
Недељник пре 1 сатјош 29 повезаних
Ђорђевић (ЗЛФ) тражила повлачење предлога закона који води рушењу зграда Генералштаба у Београду
Бета пре 1 сатјош 22 повезане
Ђоковић у групи са Алкарасом, Фрицом и Де Минором у Торину
Спортски журнал пре 13 минутајош 26 повезаних