Povezane vesti
Oglasio se i Tomić: Budućnost pokušala da uzme titulu, a da ne igra košarku
Mozzart sport 24.04.2019
”Mene su na poluvremenu sprečili da uđem u tunel. Prišla su mi dvojica i pljuvala me direktno u lice i opet nisam reagovao na to. Napadali su igrače, gađali su članove Zvezdine uprave”. Držao je Milan Tomić sportsko dostojanstvo tokom… »
Trener crvene zvezde konačno otkrio nepoznate detalje: Pljuvali su me, ali sam ćutao
Hot sport 24.04.2019
Tokom čitave finalne serije, Milan Tomić je pažnju pokušavao da usmeri sa priča o atmosferi na košarkaški teren, a kada je serija okončana pobedom njegove ekipe 3-2 u seriji protiv Budućnosti, šef stručnog štaba crveno-belih je otkrio šta se… »
"Prišla su mi: Dvojica..." Milan Tomić otvorio dušu o paklu u "morači": Hteli su da dobiju titulu, ne da igraju za nju
Sportal blic 24.04.2019
Držao je trener KK Crvena zvezda Milan Tomić sportsko dostojanstvo tokom kompletne finalne serije ABA lige i nije želeo da govori o pričama koje nemaju veze s košarkom, ali je onda rešio da otvori dušu i iznese detalje iz svog ugla. Tokom… »
Tomić: Prišla su mi dvojica i pljuvala me direktno u lice i opet nisam reagovao... Hteli su da dobiju titulu, a da ne igraju…
Sportski žurnal 24.04.2019
Nova Godina je prošla, prošlo je vreme davanja poklona, pa im nećemo poklanjati ni titulu - naveo je strateg Crvene zvezde. Kada je sve prošlo - progovorio je i trener Crvene zvezde Milan Tomić. Prilikom gostovanja na RTS-u naveo je da je do sada… »
Tomić: Hteli su titulu, a da ne igraju košarku
Mondo 24.04.2019
Trener Crvene zvezde gostovao je u Jutarnjem programu RTS i još jednom se osvrnuo na finale plej-ofa ABA lige, naročito na gostovanje u Podgorici. "Dvojica su me pljunula sa 30 centimetara". Milan Tomić izjavio je da je košarkaški klub Crvena zvezda… »
Vesti dana »

Beogradski marš u finišu - na Terazijama svečani doček studenata iz cele Srbije
RTS pre 34 minutajoš 11 povezanih

Pokušao da pogura traktore parkirane oko Pionirskog parka, iz mnogih curi gorivo
RTV pre 47 minutajoš 62 povezane

uživo Doček studenata na Terazijama: Prvi stigli biciklisti, tenzije kod Pionirskog parka
NIN pre 1 satjoš 55 povezanih

Veliki broj građana dočekuje studente koji stižu pred sutrašnji protest u Beogradu
Beta pre 1 satjoš 40 povezanih

Smeši se smeši Laura Koveši! Ko je Rumunka koja ulazi u istragu oko nadstrešnice
Pravda pre 4 satijoš 35 povezanih