Повезане вести

Воша одлучна да у Лучанима не понови срамоту из Крушевца

Воша одлучна да у Лучанима не понови срамоту из Крушевца

Дневник 24.04.2019
Некако се све утишало у редовима фудбалера Војводине после катастрофалног пораза од Напретка у Крушевцу. Нема лепих обећања и приче о победама, иако капитен Емил Роцков изражава веру и наду да тим који предводи може и мора да се… »
Кривокапић пред младост: Заболела ме је реакција играча након Напретка

Кривокапић пред младост: Заболела ме је реакција играча након Напретка

Хот спорт 24.04.2019
У трећем колу плеј-офа Супер лиге Србије, фудбалери Војводине сутра гостују екипи Младости у Лучанима. За црвено-беле, ова утакмица долази након катастрофалног пораза од Напретка у Крушевцу (5:0), који је, без обзира на генерално… »
Кривокапић: Мојим играчима треба да буде част и привилегија што носе дрес Војводине

Кривокапић: Мојим играчима треба да буде част и привилегија што носе дрес Војводине

Вечерње новости 24.04.2019
Тренер фудбалера новосадског клуба разочаран одсуством било какве реакције играча након убедљивог пораза у Крушевцу. Тренер фудбалера Војводине Радован Кривокапић рекао је данас да га је заболело одсуство било какве реакције… »
Кривокапић: Заболело ме је одсуство реакције

Кривокапић: Заболело ме је одсуство реакције

Мондо 24.04.2019
Тренер Војводине пред гостовање у Лучанима изразио наду да његови играчи више неће дозволити да им се деси "посрнуће" попут оног у Крушевцу. Радован Кривокапић поновио је пред меч против Младости из Лучана у 33. колу Суперлиге… »

Вести дана »