Povezane vesti
Voša odlučna da u Lučanima ne ponovi sramotu iz Kruševca
Dnevnik 24.04.2019
Nekako se sve utišalo u redovima fudbalera Vojvodine posle katastrofalnog poraza od Napretka u Kruševcu. Nema lepih obećanja i priče o pobedama, iako kapiten Emil Rockov izražava veru i nadu da tim koji predvodi može i mora da se podigne. Da li je i… »
Krivokapić pred mladost: Zabolela me je reakcija igrača nakon Napretka
Hot sport 24.04.2019
U trećem kolu plej-ofa Super lige Srbije, fudbaleri Vojvodine sutra gostuju ekipi Mladosti u Lučanima. Za crveno-bele, ova utakmica dolazi nakon katastrofalnog poraza od Napretka u Kruševcu (5:0), koji je, bez obzira na generalno vrlo lošu sezonu… »
Krivokapić: Mojim igračima treba da bude čast i privilegija što nose dres Vojvodine
Večernje novosti 24.04.2019
Trener fudbalera novosadskog kluba razočaran odsustvom bilo kakve reakcije igrača nakon ubedljivog poraza u Kruševcu. Trener fudbalera Vojvodine Radovan Krivokapić rekao je danas da ga je zabolelo odsustvo bilo kakve reakcije igrača nakon ubedljivog… »
Krivokapić: Zabolelo me je odsustvo reakcije
Mondo 24.04.2019
Trener Vojvodine pred gostovanje u Lučanima izrazio nadu da njegovi igrači više neće dozvoliti da im se desi "posrnuće" poput onog u Kruševcu. Radovan Krivokapić ponovio je pred meč protiv Mladosti iz Lučana u 33. kolu Superlige, da je ono što… »
Vesti dana »
Počeo plenum na FPN, studenti odlučuju kako će blokada da izgleda
Novi magazin pre 43 minutajoš 18 povezanih
Tužilaštvo: Ispitana četiri svedoka u vezi sa tragedijom u Novom Sadu
Vreme pre 1 satjoš 27 povezanih
Pao deo plafona na Železničkoj stanici u Ćupriji, niko nije povređen
Telegraf pre 1 satjoš 14 povezanih
uživo KRIZA NA BLISKOM ISTOKU Udari izraelske vojske širom Pojasa Gaze, stradalo 12 osoba
Euronews pre 3 satajoš 20 povezanih