Povezane vesti
Kija zgrožena mirkinim rečima! Kad je saznala šta je rekla pao joj je mrak na oči! (foto)
Kurir 24.04.2019
Kristina Kija Kockar poznata je, između ostalog, i po tome što hrabro iznosi svoje mišljenje i stavove. Iz tog razloga, kada je čula da glumica Mirka Vasiljević planira da nauči njenu ćerku da "zaćuti kad treba", momentalno se pobunila. "Ćerku… »
Glumica tvrdi: Žena mora da ćuti da bi brak opstao?
Mondo 24.04.2019
Izjava glumice izazvala negodovanje. Mirka Vasiljević i njen partner Vujadin Savić imaju troje dece, a glumica sada priznaje koliko je teško uklopiti posao i porodicu. Glumica je priznala da je pola vremena kod kuće, a pola u pozorištu, pa ponekad ne… »
POVRAĆA JOJ SE OD NJE: KIJA KOCKAR PROZVALA MIRKU VASILJEVIĆ!
Svet & Skandal 24.04.2019
Kija Kockar je poznata kao neko ko jasno i glasno iznosi stavove, te se tako nije libila da putem društvenih mreža prozove Mirku Vasiljević. Naime, pevačici je zasmetala izjava koju je glumica nedavno dala u emisiji “Premijera”. “Ćerku učim da… »
Evo šta Dule Savić misli o izjavi snajke Mirke – da njena ćerka “mora da zna da je žensko, da zaćuti kada treba”…
Mirka Vasiljević (28) svojom izjavom o vaspitanju svoje ćerke Adrijane izazvala je polemiku na društvenim mrežama, a radi se o sledećim rečima: “Mora da zna da je žensko, a to podrazumeva da zna da zaćuti kada treba, jer mi treba mudro da… »
Svekar Dule Savić se oglasio posle mirkine šok izjave: On je gajio sina, a evo šta misli o snajkinim rečima da žensko mora…
Kurir 24.04.2019
Dule Savić prokomentarisao je izjavu svoje snajke Mirke Vasiljević o tome kako vaspitava svoju ćerku. Mirka je rekla kako žensko "mora da ćuti" da bi dobila šta želi i održala brak, a Dule je imao na to komentar: "Neću, gde ću ja snajku da… »
U kom veku se ovako mislilo: Mirka Vasiljević smatra da žensko treba da nauči da ćuti
Tračara 24.04.2019
Mirka Vasiljević ima prilično diskutabilne stavove kada je u pitanju odnos muškarca i žene, koji ni malo ne podseća na moderne i zdravorazumske stavove, niti doprinosi borbi za ravnopravnost polova, kojoj se teži u celom svetu. Ona je otkrila kakve… »
Skandalozna izjava Mirke Vasiljević: Moja ćerka mora da zna da je žensko, a to podrazumeva da mora da zaćuti kada treba jer…
Mlada glumica Mirka Vasiljević (28) sa fudbalerom Vujadinom Savićem (28) ima troje dece – dva sina i jednu ćerku, a njena nova izjava o tome kako vaspitava svoju naslednicu Adrijanu “zapalila” je društvene mreže. Naime, Mirka je naglasila da… »
Vesti dana »
Ispred Ambasade Crne Gore u Beogradu ostavljeno 12 ruža za poginule na Cetinju
Danas pre 7 satijoš 8 povezanih
Zvezda pobedila Baskoniju u dramatičnom finišu, crveno-beli u zoni plej-ofa
Danas pre 6 satijoš 2 povezane
FBI promenio stav: Napadač na novogodišnju masu ljudi u Nju Orelansu ipak bio sam
Danas pre 9 satijoš 4 povezane
Netanjahu poslao delegaciju na pregovore u Dohi: Glavne teme - prekid vatre sa Hamasom i oslobađanje talaca
Kurir pre 3 satajoš 2 povezane