Повезане вести
Кија згрожена миркиним речима! Кад је сазнала шта је рекла пао јој је мрак на очи! (фото)
Курир 24.04.2019
Кристина Кија Коцкар позната је, између осталог, и по томе што храбро износи своје мишљење и ставове. Из тог разлога, када је чула да глумица Мирка Васиљевић планира да научи њену ћерку да "заћути кад треба", моментално се… »
ПОВРАЋА ЈОЈ СЕ ОД ЊЕ: КИЈА КОЦКАР ПРОЗВАЛА МИРКУ ВАСИЉЕВИЋ!
Свет & Скандал 24.04.2019
Кија Коцкар је позната као неко ко јасно и гласно износи ставове, те се тако није либила да путем друштвених мрежа прозове Мирку Васиљевић. Наиме, певачици је засметала изјава коју је глумица недавно дала у емисији “Премијера”… »
Глумица тврди: Жена мора да ћути да би брак опстао?
Мондо 24.04.2019
Изјава глумице изазвала негодовање. Мирка Васиљевић и њен партнер Вујадин Савић имају троје деце, а глумица сада признаје колико је тешко уклопити посао и породицу. Глумица је признала да је пола времена код куће, а пола у… »
Ево шта Дуле Савић мисли о изјави снајке Мирке – да њена ћерка “мора да зна да је женско, да заћути када треба”, јер “онда…
Мирка Васиљевић (28) својом изјавом о васпитању своје ћерке Адријане изазвала је полемику на друштвеним мрежама, а ради се о следећим речима: “Мора да зна да је женско, а то подразумева да зна да заћути када треба, јер ми треба… »
Свекар Дуле Савић се огласио после миркине шок изјаве: Он је гајио сина, а ево шта мисли о снајкиним речима да женско мора да…
Курир 24.04.2019
Дуле Савић прокоментарисао је изјаву своје снајке Мирке Васиљевић о томе како васпитава своју ћерку. Мирка је рекла како женско "мора да ћути" да би добила шта жели и одржала брак, а Дуле је имао на то коментар: "Нећу, где ћу ја… »
У ком веку се овако мислило: Мирка Васиљевић сматра да женско треба да научи да ћути
Трачара 24.04.2019
Мирка Васиљевић има прилично дискутабилне ставове када је у питању однос мушкарца и жене, који ни мало не подсећа на модерне и здраворазумске ставове, нити доприноси борби за равноправност полова, којој се тежи у целом свету… »
Скандалозна изјава Мирке Васиљевић: Моја ћерка мора да зна да је женско, а то подразумева да мора да заћути када треба јер…
Млада глумица Мирка Васиљевић (28) са фудбалером Вујадином Савићем (28) има троје деце – два сина и једну ћерку, а њена нова изјава о томе како васпитава своју наследницу Адријану “запалила” је друштвене мреже. Наиме, Мирка је… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана