Повезане вести
Интервју: Радослав Милојичић Кена (ДС): Напуштање Скупштине одговара само Вучићу
Блиц 25.04.2019
Био сам против одлуке да напустимо парламент, а против тога сам и данас. Показало се да ништа нисмо добили ни ми ни грађани који шетају. Размишљам о томе да се вратимо у посланичке клупе - каже у интервјуу за "Блиц" посланик… »
Кена: Напуштање скупштине одговара само Вучићу
РТВ 25.04.2019
БЕОГРАД - Посланик ДС-а Радослав Милојичић Кена оценио је да опозиција напуштањем парламента није добила ништа и да то одговара само председнику Србије и лидеру СНС-а Александру Вучићу. Он је за Блиц навео да је био против… »
Посланик ДС Милојичић: Напуштање Скупштине одговара само Вучићу
Данас 25.04.2019
Посланик Демократске странке (ДС) Радослав Милојичић Кена изјавио је да је био против одлуке да се напусти Скупштина Србије, против тога је и даље јер сматра да је тиме добио само председник државе Александар Вучић и да… »
Милојичић: Напуштање Скупштине одговара само Вучићу
Н1 Инфо 25.04.2019
Посланик Демократске странке Радослав Милојичић Кена изјавио је да је био против одлуке да се напусти Скупштина Србије, против тога је и даље, јер сматра да је тиме добио само председник државе Александар Вучић и да размишља о… »
Вести дана »

Проблеми на европским аеродромима: Кашњења у Лондону, Берлину и Бриселу због сајбер напада
Еуроневс пре 26 минутајош 19 повезаних

Вучић: На војној паради представљен понос Србије, хоћемо мир, али чувамо територију
РТВ пре 56 минутајош 20 повезаних