Povezane vesti
Intervju: Radoslav Milojičić Kena (DS): Napuštanje Skupštine odgovara samo Vučiću
Blic 25.04.2019
Bio sam protiv odluke da napustimo parlament, a protiv toga sam i danas. Pokazalo se da ništa nismo dobili ni mi ni građani koji šetaju. Razmišljam o tome da se vratimo u poslaničke klupe - kaže u intervjuu za "Blic" poslanik DS-a Radoslav Milojičić. On… »
Kena: Napuštanje skupštine odgovara samo Vučiću
RTV 25.04.2019
BEOGRAD - Poslanik DS-a Radoslav Milojičić Kena ocenio je da opozicija napuštanjem parlamenta nije dobila ništa i da to odgovara samo predsedniku Srbije i lideru SNS-a Aleksandru Vučiću. On je za Blic naveo da je bio protiv odluke o napuštanju… »
Poslanik DS Milojičić: Napuštanje Skupštine odgovara samo Vučiću
Danas 25.04.2019
Poslanik Demokratske stranke (DS) Radoslav Milojičić Kena izjavio je da je bio protiv odluke da se napusti Skupština Srbije, protiv toga je i dalje jer smatra da je time dobio samo predsednik države Aleksandar Vučić i da razmišlja o potrebi da se stranka… »
Milojičić: Napuštanje Skupštine odgovara samo Vučiću
N1 Info 25.04.2019
Poslanik Demokratske stranke Radoslav Milojičić Kena izjavio je da je bio protiv odluke da se napusti Skupština Srbije, protiv toga je i dalje, jer smatra da je time dobio samo predsednik države Aleksandar Vučić i da razmišlja o potrebi da se stranka… »
Vesti dana »

'A šta ako odbijem': Dodikov plan opstrukcije izbora za predsjednika RS nakon oduzetog mandata
Slobodna Evropa pre 24 minutajoš 60 povezanih

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 1 satjoš 32 povezane

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: upozorenje na grad i lokalne pljuskove uz toplotni talas
Naslovi.ai pre 3 satajoš 34 povezane