Povezane vesti

Marijana hrabro stala uz mirku Vasiljević! Rekla je da žena mora da zna kad da zaćuti i zato je ona dama, a vi nastavite da…

Marijana hrabro stala uz mirku Vasiljević! Rekla je da žena mora da zna kad da zaćuti i zato je ona dama, a vi nastavite da…

Kurir 25.04.2019
Mirka Vasiljević pokrenula je lavinu komentara na društvenim mrežama, pa i među poznatima, kada je ispričala da će se potruditi da svoju ćerku nauči da zna da zaćuti kad treba. Marijana Mićić hrabro je stala uz glumicu: "Sigurno nije mislila da… »
Nova izjava Mirke Vasiljević: Rekla nam je šta žena ne sme da uradi ako muškarac u društvu učini nešto što joj ne…

Nova izjava Mirke Vasiljević: Rekla nam je šta žena ne sme da uradi ako muškarac u društvu učini nešto što joj ne…

Večernje novosti 25.04.2019
Posle izjave da žena mora zna kada treba da zaćuti u odnosu sa muškarcima, glumica je za Telegraf.rs do detalja iznela svoje stavove, dala je i primer, pa objasnila kako vaspitava svoju ćerku. Mlada glumica Mirka Vasiljević (28) svojom izjavom o… »
Posle osude javnosti Mirka Vasiljević se oglasila novom izjavom

Posle osude javnosti Mirka Vasiljević se oglasila novom izjavom

Vesti online 25.04.2019
Poslednja dva dana na društvenim mrežama vodi se polemika oko izjave Mirke Vasiljević o tome na koji način vaspitava ćerku, a glumica je sada rešila da objasni na šta je tačno mislila. Izjava Mirke Vasiljević da svoju ćerku uči "da je žensko i… »
Mirka i dalje vodi svoju politiku, iako ju je cela Srbija osudila: Balkanci ne vole da žena bude glavna, a ja nisam ta koja…

Mirka i dalje vodi svoju politiku, iako ju je cela Srbija osudila: Balkanci ne vole da žena bude glavna, a ja nisam ta koja…

Kurir 25.04.2019
Mirka Vasiljević izazvala je reakcije javnosti zbog svoje izjave da žena treba da zaćuti u braku. - Ja kada sam to rekla nisam nikako mislila da žene treba da trpe niti nasilje, niti da postanu neko ko nema svoj stav i ko nema svoj cilj i viziju u… »
Novi rat na estradi: Kija Kockar šokirana rečima Mirke Vasiljević o ženama, uputila joj grubu poruku

Novi rat na estradi: Kija Kockar šokirana rečima Mirke Vasiljević o ženama, uputila joj grubu poruku

Blic 25.04.2019
Kiji Kockar je zasmetala izjava koju je Mirka Vasiljević dala o ženama i vaspitanju ćerke u jednoj emisiji. Naime, Mirka Vasiljević je rekla da svoju ćerku uči da ćuti. Inače, Mirka Vasiljević je poznata kao neko ko nema dlake na jeziku i često… »

Vesti dana »