Povezane vesti
Marijana hrabro stala uz mirku Vasiljević! Rekla je da žena mora da zna kad da zaćuti i zato je ona dama, a vi nastavite da…
Kurir 25.04.2019
Mirka Vasiljević pokrenula je lavinu komentara na društvenim mrežama, pa i među poznatima, kada je ispričala da će se potruditi da svoju ćerku nauči da zna da zaćuti kad treba. Marijana Mićić hrabro je stala uz glumicu: "Sigurno nije mislila da… »
Nova izjava Mirke Vasiljević: Rekla nam je šta žena ne sme da uradi ako muškarac u društvu učini nešto što joj ne…
Večernje novosti 25.04.2019
Posle izjave da žena mora zna kada treba da zaćuti u odnosu sa muškarcima, glumica je za Telegraf.rs do detalja iznela svoje stavove, dala je i primer, pa objasnila kako vaspitava svoju ćerku. Mlada glumica Mirka Vasiljević (28) svojom izjavom o… »
Posle osude javnosti Mirka Vasiljević se oglasila novom izjavom
Vesti online 25.04.2019
Poslednja dva dana na društvenim mrežama vodi se polemika oko izjave Mirke Vasiljević o tome na koji način vaspitava ćerku, a glumica je sada rešila da objasni na šta je tačno mislila. Izjava Mirke Vasiljević da svoju ćerku uči "da je žensko i… »
Mirka i dalje vodi svoju politiku, iako ju je cela Srbija osudila: Balkanci ne vole da žena bude glavna, a ja nisam ta koja…
Kurir 25.04.2019
Mirka Vasiljević izazvala je reakcije javnosti zbog svoje izjave da žena treba da zaćuti u braku. - Ja kada sam to rekla nisam nikako mislila da žene treba da trpe niti nasilje, niti da postanu neko ko nema svoj stav i ko nema svoj cilj i viziju u… »
Novi rat na estradi: Kija Kockar šokirana rečima Mirke Vasiljević o ženama, uputila joj grubu poruku
Blic 25.04.2019
Kiji Kockar je zasmetala izjava koju je Mirka Vasiljević dala o ženama i vaspitanju ćerke u jednoj emisiji. Naime, Mirka Vasiljević je rekla da svoju ćerku uči da ćuti. Inače, Mirka Vasiljević je poznata kao neko ko nema dlake na jeziku i često… »
Vesti dana »
Nedović sa bacanja rešio derbi: Zvezda nije dozvolila Partizanu da ih stigne na tabeli
Danas pre 6 satijoš 10 povezanih
Avion sa bolesnim detetom i petoro putnika srušio se u Filadelfiji, nema preživelih
RTV pre 32 minutajoš 1 povezana
Na današnji dan: Novi Sad postao slobodan grad, formalno završen Hladni rat
Radio 021 pre 8 minutajoš 2 povezane
Bojkot trgovinskih lanaca na Balkanu: „Žuti karton" ili put ka nižim cenama
BBC News pre 6 satijoš 1 povezana