Повезане вести

Маријана храбро стала уз мирку Васиљевић! Рекла је да жена мора да зна кад да заћути и зато је она дама, а ви наставите да…

Маријана храбро стала уз мирку Васиљевић! Рекла је да жена мора да зна кад да заћути и зато је она дама, а ви наставите да…

Курир 25.04.2019
Мирка Васиљевић покренула је лавину коментара на друштвеним мрежама, па и међу познатима, када је испричала да ће се потрудити да своју ћерку научи да зна да заћути кад треба. Маријана Мићић храбро је стала уз глумицу: "Сигурно… »
Нова изјава Мирке Васиљевић: Рекла нам је шта жена не сме да уради ако мушкарац у друштву учини нешто што јој не прија!…

Нова изјава Мирке Васиљевић: Рекла нам је шта жена не сме да уради ако мушкарац у друштву учини нешто што јој не прија!…

Вечерње новости 25.04.2019
После изјаве да жена мора зна када треба да заћути у односу са мушкарцима, глумица је за Телеграф.рс до детаља изнела своје ставове, дала је и пример, па објаснила како васпитава своју ћерку. Млада глумица Мирка Васиљевић (28)… »
После осуде јавности Мирка Васиљевић се огласила новом изјавом

После осуде јавности Мирка Васиљевић се огласила новом изјавом

Вести онлине 25.04.2019
Последња два дана на друштвеним мрежама води се полемика око изјаве Мирке Васиљевић о томе на који начин васпитава ћерку, а глумица је сада решила да објасни на шта је тачно мислила. Изјава Мирке Васиљевић да своју ћерку учи… »
Мирка и даље води своју политику, иако ју је цела Србија осудила: Балканци не воле да жена буде главна, а ја нисам та која…

Мирка и даље води своју политику, иако ју је цела Србија осудила: Балканци не воле да жена буде главна, а ја нисам та која…

Курир 25.04.2019
Мирка Васиљевић изазвала је реакције јавности због своје изјаве да жена треба да заћути у браку. - Ја када сам то рекла нисам никако мислила да жене треба да трпе нити насиље, нити да постану неко ко нема свој став и ко нема… »
Нови рат на естради: Кија Коцкар шокирана речима Мирке Васиљевић о женама, упутила јој грубу поруку

Нови рат на естради: Кија Коцкар шокирана речима Мирке Васиљевић о женама, упутила јој грубу поруку

Блиц 25.04.2019
Кији Коцкар је засметала изјава коју је Мирка Васиљевић дала о женама и васпитању ћерке у једној емисији. Наиме, Мирка Васиљевић је рекла да своју ћерку учи да ћути. Иначе, Мирка Васиљевић је позната као неко ко нема длаке на… »

Вести дана »