Povezane vesti
Srbija ima 20,7 tona zlata
Radio 021 25.04.2019
Narodna banka Srbije je u deviznim rezervama na kraju marta ove godine imala 20,7 tona zlata. U sefu se nalazi plemenitog materijala ukupne vrednosti oko 862 miliona američkih dolara ili oko 767 miliona evra, objavila je Nova ekonomija. Zlato učestvuje… »
Nova ekonomija: NBS u deviznim rezervama čuva 20,7 tona zlata
Novi magazin 25.04.2019
Narodna banka Srbije (NBS) je u deviznim rezervama na kraju marta ove godine imala 20,7 tona zlata ukupne vrednosti oko 862 miliona američkih dolara ili oko 767 miliona evra, objavila je Nova ekonomija. Zlato učestvuju sa 6,7 odsto u ukupnoj strukturi… »
Nova ekonomija: NBS u deviznim rezervama čuva 20,7 tona zlata
N1 Info 25.04.2019
Narodna banka Srbije (NBS) je u deviznim rezervama na kraju marta ove godine imala 20,7 tona zlata ukupne vrednosti oko 862 miliona američkih dolara ili oko 767 miliona evra, objavila je Nova ekonomija. Zlato učestvuje sa 6,7 odsto u ukupnoj strukturi… »
Vesti dana »
POBEDNICA ELITE 9 JE STANIJA DOBROJEVIĆ! Osvojila glavnu nagradu od 100.000 EVRA! Aneli Ahmić zauzela 2. mesto i odnela 50.000€: „Ja sam moralni pobednik!“
Svet & Skandal pre 1 satjoš 19 povezanih
"Ovo mi je najveća životna pobeda" Prvi intervju Stanije Dobrojević nakon trijumfa u Eliti 9: Progovorila o incidentu s Urošem, Asminovim roditeljima i novcu od nagrade (video)
Blic pre 34 minutajoš 15 povezanih
(Mape) Spremite se, kreće vremenska vrteška! RHMZ izdao hitno upozorenje, popodne nas čeka totalni preokret: prvo tropska 33 stepena, a onda totalni haos
Blic pre 1 satjoš 7 povezanih
Pobednica "Elite 9" je Stanija Dobrojević: Skupila više glasova od Aneli i odnela kući 100.000 €
Mondo pre 18 minutajoš 7 povezanih