Povezane vesti
Mudrosti Džeka Nikolsona - o ženama, smrti i naočarima za sunce
Noizz 25.04.2019
Međutim, godine ga ni sad ne sprečavaju da fura svoju priču. "Moj moto je: više dobrog provoda", otkrio je jednom prilikom, a pročitajte i njegove "mudre misli" o velikim temama kao što su smrt, brak, košarka i njegove naočare za sunce. Sigurni smo da… »
Noizz 25.04.2019
Međutim, godine ga ni sad ne sprečavaju da fura svoju priču. "Moj moto je: više dobrog provoda", otkrio je jednom prilikom, a pročitajte i njegove "mudre misli" o velikim temama kao što su smrt, brak, košarka i njegove naočare za sunce. Sigurni smo da… »
Noizz 25.04.2019
Vesti dana »

Uživo Amerika na ivici, niko nema odgovor na ključno pitanje! Velika potraga za ubicom Čarlija Kirka, FBI prvi put pokazao snimak osumnjičenog: Vens držao ruku na kovčegu sa telom, udovica neutešna (foto,video)
Blic pre 31 minutajoš 34 povezane

Vremenska prognoza za petak 12. septembar 2025: Danas promenljivo sa sunčanim intervalima
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI Najmanje dve osobe poginule u ruskom raketnom napadu na Sumsku oblast
Euronews pre 46 minutajoš 22 povezane

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora za pripremu državnog udara
Beta pre 1 satjoš 22 povezane

Emotivnim govorom Saša Matić svima naterao suze na oči: Onda se latio mikrofona i zapevao Šabanovu pesmu
Mondo pre 16 minutajoš 18 povezanih