Povezane vesti
Zovni me, molim te, jedino moje dete! Roditelji se gušili u suzama na ispraćaju ubijenom biznismenu
Alo 25.04.2019
Sala premala za one koji su došli da odaju poslednju počast. U Banjaluci je danas održana komemoracija ubijenom biznismenu Slaviši Kruniću, a sala u kojoj je održan skup bila je premala da primi sve one koji su došli da mu odaju poslednju počast. Jauci… »
"Dragi moj sine, čekam tvoj poziv": Potresan govor oca Slaviše Krunića na komemoraciji, dok su jauci majke odjekivali punom…
Telegraf 25.04.2019
Veliki broj prijatelja, kolega i rodbine odao je danas počast ubijenom banjalučkom biznismenu. U Banjaluci je danas održana komemoracija ubijenom biznismenu Slaviši Kruniću, a sala u kojoj je održan skup bila je premala da primi sve one koji su došli da… »
Prolamaju se jauci na komemoraciji: Slomljeni otac Slaviše Krunića: "Pozovi me, Molim te, Moj Slavo" (foto, video)
Blic 25.04.2019
Jauci porodice ubijenog banjalučkog biznismena Slaviše Krunića prolamali su se danas dvoranom u Banjaluci, a zajedno sa roditeljima plakali su svi zaposleni iz njegovih kompanija, rodbina i prijatelji koji su došli na komemoraciju. – Dragi moj sine čekam… »
Vesti dana »

Masovne dojave o bombama u školama i vrtićima širom Srbije izazvale evakuacije i policijske provere
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 81 povezana

Izrael presreo flotilu ka Gazi, priveden i Beograđanin Ognjen Marković
BBC News pre 51 minutajoš 39 povezanih

Četvoro povređeno u napadu kod sinagoge u Mančesteru na praznik Jom Kipur
NIN pre 11 minutajoš 62 povezane

Novi sistem ulaska u EU od 12. oktobra, otisci prstiju i fotografisanje na granici
Beta pre 1 satjoš 23 povezane