Povezane vesti
Zovni me, molim te, jedino moje dete! Roditelji se gušili u suzama na ispraćaju ubijenom biznismenu
Alo 25.04.2019
Sala premala za one koji su došli da odaju poslednju počast. U Banjaluci je danas održana komemoracija ubijenom biznismenu Slaviši Kruniću, a sala u kojoj je održan skup bila je premala da primi sve one koji su došli da mu odaju poslednju počast… »
"Dragi moj sine, čekam tvoj poziv": Potresan govor oca Slaviše Krunića na komemoraciji, dok su jauci majke odjekivali punom…
Telegraf 25.04.2019
Veliki broj prijatelja, kolega i rodbine odao je danas počast ubijenom banjalučkom biznismenu. U Banjaluci je danas održana komemoracija ubijenom biznismenu Slaviši Kruniću, a sala u kojoj je održan skup bila je premala da primi sve one koji su… »
Prolamaju se jauci na komemoraciji: Slomljeni otac Slaviše Krunića: "Pozovi me, Molim te, Moj Slavo" (foto, video)
Blic 25.04.2019
Jauci porodice ubijenog banjalučkog biznismena Slaviše Krunića prolamali su se danas dvoranom u Banjaluci, a zajedno sa roditeljima plakali su svi zaposleni iz njegovih kompanija, rodbina i prijatelji koji su došli na komemoraciju. – Dragi moj sine… »
Vesti dana »
Šest sati drame u južnoj Koreji: Predsednik je povukao očajnički potez da sačuva fotelju, sad ga čeka pakao
Blic pre 1 satjoš 37 povezanih
Viši tužilac Nenad Stefanović pozvao izborne članove Visokog saveta tužilaštva da podnesu ostavke
Nova pre 2 satajoš 13 povezanih
Da li su banke spremne da podrže povoljniju kupovinu stanova za mlade?
Kamatica pre 1 satjoš 11 povezanih