Povezane vesti
Zovni me, molim te, jedino moje dete! Roditelji se gušili u suzama na ispraćaju ubijenom biznismenu
Alo 25.04.2019
Sala premala za one koji su došli da odaju poslednju počast. U Banjaluci je danas održana komemoracija ubijenom biznismenu Slaviši Kruniću, a sala u kojoj je održan skup bila je premala da primi sve one koji su došli da mu odaju poslednju počast… »
"Dragi moj sine, čekam tvoj poziv": Potresan govor oca Slaviše Krunića na komemoraciji, dok su jauci majke odjekivali punom…
Telegraf 25.04.2019
Veliki broj prijatelja, kolega i rodbine odao je danas počast ubijenom banjalučkom biznismenu. U Banjaluci je danas održana komemoracija ubijenom biznismenu Slaviši Kruniću, a sala u kojoj je održan skup bila je premala da primi sve one koji su… »
Prolamaju se jauci na komemoraciji: Slomljeni otac Slaviše Krunića: "Pozovi me, Molim te, Moj Slavo" (foto, video)
Blic 25.04.2019
Jauci porodice ubijenog banjalučkog biznismena Slaviše Krunića prolamali su se danas dvoranom u Banjaluci, a zajedno sa roditeljima plakali su svi zaposleni iz njegovih kompanija, rodbina i prijatelji koji su došli na komemoraciju. – Dragi moj sine… »
Vesti dana »
Evroliga: Crno-beli bez šanse u Atini, šampion Evrope dominantno do pobede
Danas pre 6 satijoš 3 povezane
Predstavnički dom SAD izglasao sankcionisanje Međunarodnog krivičnog suda zbog Izraela
Danas pre 6 satijoš 3 povezane
GRADONAČELNIK GOJKOVIĆ: “NE POSTOJI OPASNOST OD ŠIRENJA POŽARA I NEMA POTREBE ZA ŠIRENJEM PANIKE”
Valjevska posla pre 5 satijoš 1 povezana
PREMIJER VUČEVIĆ NAJAVIO POVEĆANjE PLATA U PROSVETI: Do kraja 2025. rast od 31 odsto
Pirotske vesti pre 7 satijoš 1 povezana
Pretukao verenicu ispod ostroga, napao komšije sekirom: Filip (27) napravio krvavi pir, komšije u šoku: "Nekad je bio dobro dete"
Blic pre 37 minutajoš 1 povezana