Povezane vesti

Bekvalac: OVO JE DAN ISTINE I POBEDE LJUBAVI ZA MENE I MOJU DECU!

Bekvalac: OVO JE DAN ISTINE I POBEDE LJUBAVI ZA MENE I MOJU DECU!

Svet & Skandal 25.04.2019
Luka Lazukić danas je osuđen na uslovnu kaznu zatvora zbog prebijanja Nataše Bekvalac. Više o tome na linku ispod: EKSKLUZIVNO! LUKA LAZUKIĆ OSUĐEN USLOVNO NA TRI GODINE ZATVORA ZBOG PREBIJANJA NATAŠE BEKVALAC! Pop zvezda trenutno se nalazi u Crnoj… »
Luka Lazukić osuđen na tri godine zbog prebijanja Nataše Bekvalac

Luka Lazukić osuđen na tri godine zbog prebijanja Nataše Bekvalac

Tračara 25.04.2019
Danas je konačno donesena presuda o slučaju porodičnog nasilja nad pevačicom Natašom Bekvalac. Kako prenose domaći mediji, Luka Lazukić, IT stručnjak, osuđen je na osam meseci uslovno sa rokom provere od tri godine zbog prebijanja supruge Nataše… »
Ekskluzivno saznajemo: Lazukić osuđen na osam meseci zatvora, tri godine uslovno zbog povreda koje je naneo Nataši Bekvalac

Ekskluzivno saznajemo: Lazukić osuđen na osam meseci zatvora, tri godine uslovno zbog povreda koje je naneo Nataši Bekvalac

Blic 25.04.2019
Luka Lazukić je osuđen na osam meseci zatvora i tri godine uslovne zbog lakših telesnih povreda nanetih Nataši Bekvalac nakon samo četiri meseca od porođaja, saznaje "Blic". - Luka Lazukić je izrečena kazna od osam meseci zatvora, tri godine… »
Doneta presuda Luka osuđen zbog prebijanja Nataše

Doneta presuda Luka osuđen zbog prebijanja Nataše

Večernje novosti 25.04.2019
IT stručnjak dobio kaznu osam meseci zatvora, tri godine uslovno. BIVŠI suprug pevačice Nataše Bekvalac, IT stručnjak Luka Lazukić, osuđen je u četvrtak u Prvom osnovnom sudu u Beogradu na osam meseci zatvora, odnosno tri godine uslovno, zbog… »
Tužilaštvo: Sud u potpunosti usvojio optužni predlog, zadovoljni presudom Lazukiću

Tužilaštvo: Sud u potpunosti usvojio optužni predlog, zadovoljni presudom Lazukiću

Luka Lazukić danas je prvostepeno osuđen na osam meseci zatvora, tri godine uslovno zbog prebijanja supruge, srpske pop zvezde Nataše Bekvalac. Kako je Tanjugu rečeno u Prvom osnovnom tužilaštvu, sud je u potpunosti usvojio njihov optužni predlog… »
Luka Lazukić ne sme da pipne nijednu ženu naredne tri godine: Ako joj bude falila i dlaka s glave, ide u zatvor na 8 meseci

Luka Lazukić ne sme da pipne nijednu ženu naredne tri godine: Ako joj bude falila i dlaka s glave, ide u zatvor na 8 meseci

Prvostepenom presudom Luka Lazukić osuđen je na osam mecesi zatvora, tri godine uslovno. To znači da ukoliko od pravosnažnosti presude u naredne tri godine počini delo za koje se teretio, odnosno nasilje u porodoci, momentalno mu sleduje zatvorska… »
Nataša Bekvalac se oglasila nakon što je Luka Lazukić osuđen zbog nasilja nad njom

Nataša Bekvalac se oglasila nakon što je Luka Lazukić osuđen zbog nasilja nad njom

Večernje novosti 25.04.2019
Lazukiću je sudija, kako smo ranije objavili, produžio i meru zabrane prilaska pevačici. Nataša Bekvalac se kratkom porukom oglasila nakon što je sudija Prvog osnovnog suda doneo prvostepenu presudu - da se Luka Lazukić osuđuje na 8 meseci zatvora… »
Oglasila se Nataša Bekvalac nakon presude Lazukiću: Danas je za mene dan pobede! (video)

Oglasila se Nataša Bekvalac nakon presude Lazukiću: Danas je za mene dan pobede! (video)

Kurir 25.04.2019
Nataša Bekvalac oglasila se nakon presude Luki Lazukiću, po kojoj je otac pevačicine ćerke osuđen na osam meseci zatvora i tri godine uslovno zbog lakših telesnih povreda nanetih Nataši nakon samo četiri meseca od porođaja. Evotivnim rečima… »
Luka lazukić kriv što je tukao natašu Bekvalac! 8 meseci zatvora, uslovno na 3 godine zbog prebijanja pevačice! Evo koju…

Luka lazukić kriv što je tukao natašu Bekvalac! 8 meseci zatvora, uslovno na 3 godine zbog prebijanja pevačice! Evo koju…

Kurir 25.04.2019
Prvi osnovni sud u Beogradu osudio je Luku Lazukića na uslovnu kaznu od osam meseci zatvora sa rokom provere od tri godine zbog porodičnog nasilja bivšom suprugom, pevačicom Natašom Bekvalac u aprilu prošle godine. Sud mu je takođe produžio meru… »
"Ovo je dan pobede za mene i moju decu": Nataša Bekvalac se oglasila povodom presude Luki Lazukiću

"Ovo je dan pobede za mene i moju decu": Nataša Bekvalac se oglasila povodom presude Luki Lazukiću

Blic 25.04.2019
Luka Lazukić osuđen je danas na osam meseci zatvora i tri godine uslovno zbog lakših telesnih povreda nanetih Nataši Bekvalac nakon samo četiri meseca od porođaja, a pevačica se nakon donošenja presude emotivnim rečima obratila javnosti. - Danas… »

Vesti dana »