Повезане вести
Зобеница: Ко је брат Бориса Тадића?
Дневник 25.04.2019
НОВИ САД: Потпредседник Извршног одбора Српске напредне странке Дамир Зобеница изјавио је данас да је јасан потпуни фијаско покушаја рушења власти на улици. „Напади на породицу Вучић, који се интезивирају након, сада је већ и… »
Милош Вучевић: Напад на Вучића има познати рукопис лопова, плаћеника и фашиста
Вечерње новости 25.04.2019
Потпредседник СНС рекао да су узалудне лажи, претње и клевете од стране оних који прете да Србију поново увуку у економски и друштвени муљ. ПОТПРЕДСЕДНИК СНС Милош Вучевић осудио је данас нападе на чланове породице председника… »
Лука Петровић о нападима на чланове Вучићеве породице: Поручујем тајкунима и криминалцима који су опљачкали наш народ да ће…
Курир 25.04.2019
Лука Петровић, члан председништва СНС оштро је осудио нападе на чланове породице Александра Вучића, који су постали све учесталији и жешћи. - Срамно је то што се поједини медији служе увредама на рачун чланова породице Александра… »
Љубомир Јовановић о нападима на Вучићеву породицу: Част ми је што познајем породицу Вучић, и што сам део тима Александра…
Курир 25.04.2019
Љубомир Јовановић, директор "Пионирског града", оштро је осудио срамне нападе на чланове породице председника Александра Вучића који су постали све учесталији и жешћи. - Поносан сам што сам део тима Александра Вучица који гледа… »
Вујовић: Недопустива злоупотреба породице у политичкој борби
Вечерње новости 25.04.2019
Чланица Председништва Српске напредне странке Ирена Вујовић осудила је данас нападе на чланове породице председника Александра Вучића и оценила да је циљ тих неоснованих и оркестрираних напада дестабилизација земље. Чланица… »
Вести дана »
Лопандић (СРЦЕ): „Вучић неће испунити обећање о отварању Кластера 3, Србија није на европском путу“
Сербиан Невс Медиа пре 48 минутајош 19 повезаних
Москва критикује Зеленског због захтева да Запад гарантује безбедност избора
Политика пре 1 сатјош 22 повезане