Повезане вести

"Није питање живота и смрти": Бивши тренер Будућности проговорио после свега: Жао ми је...

"Није питање живота и смрти": Бивши тренер Будућности проговорио после свега: Жао ми је...

Спортал блиц 25.04.2019
Након што је екипа Будућности у скандалозном финалу АБА лиге поражена од Црвене звезде (3:2 у победама) сада већ бивши тренер Подгоричана Јасмин Репеша у писму јавности опростио се од некадашњег клуба. - Пре свега, желим да… »
Коначно, Репеша - О траумама и лепим успоменама...

Коначно, Репеша - О траумама и лепим успоменама...

Спортске.нет 25.04.2019
Бивши тренер Будућности први пут се огласио после оставке коју је поднео после дебакла у мајсторици финалне серије плеј-офа АБА лиге. Одлучујућу утакмицу у Београду, која је због инциденатра почела са сат закашњења, Будућност… »
Огласио се и Репеша: Финална серија је оставила трауме свима

Огласио се и Репеша: Финална серија је оставила трауме свима

Вечерње новости 25.04.2019
Као човек нисам оправдао ни оно што се дешавало на трећој утакмици. Начин на који је финале завршено је оставило трауме свима у клубу - каже Репеша. После убедљивог пораза у петом мечу финалне серије АБА лиге од Црвене звезде… »
Репеша: Остављена траума, не само мени...

Репеша: Остављена траума, не само мени...

Н1 Инфо 25.04.2019
Доскорашњи тренер Будућности Јасмин Репеша саопштењем на сајту Подгоричанима се огласио први пут од завршетка финалне серије АБА лиге са Црвеном звездом. ‚Црвено-бели‘ су тријумфом у мајсторици стигли до титуле регионалног… »
Огласио се Јасмин Репеша: Истраумирани смо, спорт није питање живота и смрти

Огласио се Јасмин Репеша: Истраумирани смо, спорт није питање живота и смрти

Моззарт спорт 25.04.2019
Хрватски стратег каже да је било и његових грешака. Први пут од завршетка финалне плеј-оф серије Јадранске лиге, у јавности се огласио сада већ бивши тренер Будућности, Јасмин Репеша. Хрватски стручњак је после мајсторице у… »
Огласио се и Репеша: Добио сам трауму од пете утакмице, нисам оправдавао ни оно у Подгорици

Огласио се и Репеша: Добио сам трауму од пете утакмице, нисам оправдавао ни оно у Подгорици

Хот спорт 25.04.2019
Пар дана након званичне информације да је хрватски стручњак напустио Будућност, Јасмин Репеша се и огласио. Није детаљније улазио у разлоге одласка, али је искористио прилику да се захвали челницима Подгоричана и екипи. Буран… »

Вести дана »