Povezane vesti
Lagali smo, krali, varali: Pompeovo priznanje o CIA
Vesti online 25.04.2019
Bivši direktor CIA i državni sekretar Majk Pompeo priznao je da CIA trenira zaposlene da "lažu, varaju i kradu". I dok je njemu to bilo smešno, drugima nije. - Bio sam direktor CIA, mi smo lagali, varali, krali…. imali smo ceo kurs posvećen tome. To te… »
Lagali smo, krali I varali: Pompeo u šokantnom obraćanju priznao čime se sve bavi CIA! (video)
Kurir 25.04.2019
Bivši direktor CIA i aktuelni državni sekretar SAD, Majkl Pompeo, priznao je da CIA trenira zaposlene da "lažu, varaju i kradu“. I dok je njemu to bilo smešno, drugima nije. "Kada sam bio kadet, glavni moto je bio: nemoj da lažeš, kradeš i varaš i nemoj… »
Vesti dana »
Crveni alarm za celu planetu: Nafta prešla 100 dolara po barelu, analitičari upozoravaju na drastično poskupljenje goriva zbog nove eskalacije sukoba
Kurir pre 45 minutajoš 26 povezanih
Pljuskovi i grmljavina još danas, pa stiže sunce: RHMZ objavio kada se vreme ponovo menja u Srbiji
NIN pre 2 satajoš 22 povezane
Počinje sednica Skupštine grada Beograda: Veliki broj pripadnika obezbeđenja ispred sale
Nova pre 25 minutajoš 16 povezanih
Pronađena devojčica iz Beograda za kojom je tokom noći bio otvoren sistem Pronađi me
RTV pre 50 minutajoš 22 povezane