Povezane vesti
"Vratili smo Partizan u igru": Trener Zvezde uprkos pobedi nezadovoljan: Bio sam nervozan
Sportal blic 25.04.2019
Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je da se u pobedi nad Partizanom (2:1) videla reakcija njegovog tima posle poraza od Čukaričkog, koji je opisao kao šamar. - Derbi je imao sve, puno naboja, želeo sam da vidim reakciju posle poraza… »
Milojević: Derbi je imao sve, za mene su svi kapiteni
Večernje novosti 25.04.2019
Derbi sa puno naboja. Dolazimo posle poraza, želeo sam da vidim reakciju kod igrača. Takav šamar u prethodnom kolu je dobro došao mojim igračima - kaže trener Crvene zvezde. Trener Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je današnji "večiti" derbi… »
"Izabrali smo teži put, ali: Dobro..." Milošević ponosan na igrače uprkos porazu: Bitno je da i dalje sve zavisi od nas
Sportal blic 25.04.2019
Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Partizan sa 2:1 u 160. "večitom derbiju" i tako se primakli odbrani titule. Sa druge strane, crno-beli su u ozbiljnom problemu u "foto-finišu" sezone, gde će se grčevito boriti za treću poziciju koja garantuje… »
Vesti dana »
Pretežno sunčano i toplo vreme u Srbiji, temperature do 33 stepena
Naslovi.ai pre 35 minutajoš 25 povezanih
„Prisluškivanje dok studenti predstavljaju najveću pretnju po Vučićevu vlast“: Kako svetski mediji vide otkrića o tajnom nadzoru telefona u Srbiji
Nedeljnik pre 1 satjoš 17 povezanih
Holandska centralna banka premestila zlato iz Njujorka zbog geopolitičkih nemira
N1 Info pre 39 minutajoš 16 povezanih
Desetine hiljada obolelih od retkih bolesti van registra, nekoliko stotina čeka terapiju
Rešetka pre 2 satajoš 10 povezanih