Povezane vesti

Saša Ilić se zahvalio navijačima Zvezde

B92 26.04.2019
Kapiten fudbalera Partizana Saša Ilić zahvalio se navijačima Crvene zvezde na transparentu kojim su mu odali poštovanje. "U svakom kukolju žita ima, dobar kapiten, najgoreg tima! Saša Ilić, živeli", bilo je istaknuto večeras bilo na severnoj… »

I fudbaler zvezde poslao poruku: Jedan je Ilić kapiten! (foto-ubod)

Hot sport 26.04.2019
Sjajan gest napravili su navijači Crvene zvezde juče na stadionu ‘Rajko Mitić’. Gest poštovanja su Delije putem transparenta iskazale kapitenu Partizana Saši Iliću. Redak primer u 160 utakmica dugoj tradiciji rivalstva dva najveća srpska tima… »

Saša Ilić se zahvalio navijačima Zvezde na transparentu (FOTO)

Vesti online 26.04.2019
Kapiten fudbalera Partizana Saša Ilić zahvalio je navijačima Crvene zvezda na transparentu kojim su mu odali poštovanje. Kapiten fudbalera Partizana Saša Ilić zahvalio je navijačima Crvene zvezda na transparentu kojim su mu odali poštovanje. "U… »

Poslednji ples kapitena: Partizan takvih majstora nema!

Mondo 26.04.2019
Saša Ilić u četvrtak je igrao poslednji "večiti derbi" u karijeri. Nije pobedio, ali... "U svakom kukolju žita ima, dobar kapiten najgoreg tima. Saša Ilić, živeli!", pisalo je na transparentu koji je tokom prvog poluvremena 160. "večitog derbija"… »

Ilić o transparentu navijača zvezde: Hvala im za lep gest u mom poslednjem derbiju

Večernje novosti 25.04.2019
To je jedno veliko poštovanje prema meni i zahvalan sam im na tome - rekao je kapiten Partizana i dodao da mu je ovo poslednji duel sa večitim rivalom kao igraču. Kapiten fudbalera Partizana Saša Ilić zahvalio se navijačima Crvene zvezda na… »

Zato je kapiten Partizana zaslužio transparent na severu! Veliki i u porazu: Evo šta je Saša Ilić rekao o poruci delija

Blic sport 25.04.2019
Fudbaler Partizana Saša Ilić bio je ponosan što su mu navijači Zvezde posvetili transparent, što se do sada nije dešavalo u srpskom fudbalu da simpatizeri jednog kluba veličaju igrača večitog rivala. - To mi je određeni dokaz da sam sve ove… »

Navijači Zvezde posvetili transparent Saši Iliću

Večernje novosti 25.04.2019
U svakom kukolju žita ima, dobar kapiten najgoreg tima! Saša Ilić, živeli - pisalo je na transparentu, koji su razvili navijači domaćeg tima na severnoj tribini. Navijači Crvene zvezde su na 160. večitom derbiju istakli parolu posvećenu kapitenu… »

I ovo smo doživeli na večitom derbiju: "Delije" imale poruku za Sašu Ilića /foto/ /video/

Blic sport 25.04.2019
Navijači Crvene zvezde su tokom "večitog derbija" sa Partizanom imali poruku za kapitena crno-belih Saši Iliću. Naime, u jednom trenutku je osvanuo transparent "U svakom kukolju žita ima, dobar kapiten najgoreg tima, Saša Ilić, živeli" - poruka je… »

Vesti dana »