Povezane vesti

Marin: Pokazali smo ko je najbolja ekipa u Srbiji

Marin: Pokazali smo ko je najbolja ekipa u Srbiji

Večernje novosti 26.04.2019
Rekli smo možda da neće trebati magije danas na terenu, Ali je trebalo dosta magije. Mogli smo sve da završimo ranije da smo postigli treći gol - priča Marko. Fudbaler Crvene zvezde Marko Marin rekao je da je njegova ekipa na derbiju protiv Partizana… »
"Dobio sam udarac, pa: Uzvratio!" Borjan: Sve je to žar fudbala, Milojević ima pravo da viče na nas, mi smo njegovi vojnici!

"Dobio sam udarac, pa: Uzvratio!" Borjan: Sve je to žar fudbala, Milojević ima pravo da viče na nas, mi smo njegovi vojnici!

Sportal blic 25.04.2019
Fudbaleri Crvene zvezde nadigrali su Partizan sa 2:1 u 160. "večitom derbiju" i došli još bliže odbrani titule. Golman Milan Borjan ističe da je pobeda posebna jer je nad najvećim rivalom. - Veoma teška utakmica, pokazali smo karakter i volju kad… »
"Znaju da smo bolji od njih": Marin: Zdjelar je pokušao da me zaustavi, nije mu uspelo i pobedili smo. Derbi se jednom mora…

"Znaju da smo bolji od njih": Marin: Zdjelar je pokušao da me zaustavi, nije mu uspelo i pobedili smo. Derbi se jednom mora…

Sportal blic 25.04.2019
Crveno-beli su u 160. "večitom derbiju" bili bolji sa 2:1 od najvećeg rivala i primakli se odbrani titule Superlige. Partizan je savladan golovima El Fardu Bena i Alekse Vukanovića, dok je utešnu nagradu gostima doneo Rikardo Gomeš. - Mnogo važna… »

Vesti dana »