Povezane vesti

Albanska opozicija blokirala auto-puteve

Politika 26.04.2019
TIRANA - Pristalice albanske opozicije su blokirale auto-puteve u najnovijem protestu protiv vlade koju optužuju za korupciju i veze s organizovanim kriminalom, što su navodi koje vlada negira. Demonstranti su na sat vremena blokirali pet raskrsnica… »

Ponovo "kuva" u Albaniji: Opozicija blokirala puteve, traže ostavku edija rame (video)

Blic 26.04.2019
Albanska opozicija održala je proteste zahtevajući ostavku Vlade, koju optužuje za korupciju i veze sa organizovanim kriminalom. Opozicionari Demokratske partije blokirali su na sat vremena pet raskrsnica na nacionalnim putevima, zahtevajući ostavku… »

Zakuvava se u Albaniji: Opozicija blokira puteve, traže ostavku vlade

Vesti online 26.04.2019
Albanska opozicija održala je proteste zahtevajući ostavku vlade, koju optužuje za korupciju i veze sa organizovanim kriminalom. Opozicionari Demokratske partije blokirari su na sat pet raskrsnica na nacionalnim putevima, zahtevajući ostavku vlade… »

Albanija: Opozicija blokirala nekoliko nacionalnih puteva

Blic 26.04.2019
Albanska opozicija održala je danas proteste tokom kojih je na sat vremena blokirala nekoliko nacionalnih puteva, zahtevajući ostavku vlade, koju optužuje za korupciju i veze sa organizovanim kriminalom. Pristalice opozicione Demokratske partije… »

Opozicija u Albaniji blokirala autoputeve

Danas 25.04.2019
Pristalice albanske opozicije danas su blokirale autoputeve u najnovijem protestu protiv vlade koju optužuju za korupciju i veze s organizovanim kriminalom, što su navodi koje vlada negira. Demonstranti su na sat vremena blokirali pet raskrsnica… »

Vesti dana »

Krivolovac pretio puškom čuvarima

RTV pre 2 satajoš 17 povezanih

Kobijevih 30,699 - Ovo treba uramiti!

Sportske.net pre 2 satajoš 45 povezanih

Uhapšen jer je pretio policajcu koji ga je priveo

Jugmedia pre 4 satajoš 12 povezanih