Povezane vesti

Zadruga: Uzeo mi je ovako ruku i polomio nokte! Mrtav pijan se bauljao po ulici! (VIDEO)

Zadruga: Uzeo mi je ovako ruku i polomio nokte! Mrtav pijan se bauljao po ulici! (VIDEO)

Svet plus 26.04.2019
Zadrugarima je pušten klip u kome David Dragojević nagovara Aleksandru Subotić da pobegne iz rijalitija "Zadruga 2". Nastao je sukob između njih, svi su zanemeli zbog onoga što je Subotićeva ispričala. Uzeo mi je ovako ruku i polomio nokte! Mrtav… »
“Vozio je mrtav pijan, nokte mi je lomio!” Aleksandra iznela šokantne tvrdnje iz veze sa Davidom, pljuštale brutalne…

“Vozio je mrtav pijan, nokte mi je lomio!” Aleksandra iznela šokantne tvrdnje iz veze sa Davidom, pljuštale brutalne…

Svet & Skandal 26.04.2019
Aleksandra Subotić je prilikom svađe sa Davidom Dragojevićem iznela stravične detalje iz njihove veze, nakon čega je nastao opšti haos. Aleksandra se prisetila svog upada na televiziju “Pink” i priznala da je to uradila zbog Davida, jer je… »
Pijan si mi lomio nokte! Zbog tebe mi je krv lila na sve strane: Aleksandra otkrila kakav pakao je preživela uz Davida…

Pijan si mi lomio nokte! Zbog tebe mi je krv lila na sve strane: Aleksandra otkrila kakav pakao je preživela uz Davida…

Kurir 26.04.2019
Aleksandra Subotić tokom svađe sa bivšim verenikom Davidom Dragojevićem iznela stravične detalje iz njihove veze. "Nisam upadala na televiziju zato što sam nenormalna budala, nego zbog njega jer sam mislila da mu Mina pravi klopku. To što sam ja… »

Vesti dana »