Povezane vesti
Stanija svima zapušila usta: Otkrila sve detalje braka sa bogatim rusom, a evo šta je rekla o detetu s njim (video)
Kurir 26.04.2019
Pavle Jovanović komentarisao je Staniju Dobrojević i njene godine, a zasmetalo mu je što starleta još nije formirala porodicu iako ima dovoljno godina za to. "Ja sam muško i mogu da imam i 40 godina, pa da imam porodicu, a njoj je već odavno vreme… »
Stanija otkrila zašto u braku nije želela decu, pa se razbesnela zbog komentara zadrugara
Blic 25.04.2019
Nakon što je Pavle Jovanović prokomentarisao Stanijin emotivni status, ona je odlučila da progovori o braku koji je imala, a zatim žestoko napala ovog zadrugara. - Rekao si Staniji da nema ni kučeta ni mačeta, a šta ti imaš i šta si mogao da… »
Vesti dana »

Da li je baš ovo oružje korišćeno protiv građana? Vozilo s velikom crnom kutijom na krovu ubrzano napušta Beograd, snimak kruži društvenim mrežama VIDEO
Nova pre 40 minutajoš 56 povezanih

Snimak Novog Beograda iz drona dok se sliva masa ljudi ka centru: Traktori, trobojke i pune ulice VIDEO
Nova pre 5 satijoš 9 povezanih

Vasiljević: Naša procena o 107.000 učesnika veoma realna, izuzetno masovan skup
NIN pre 3 satajoš 27 povezanih

U utorak Dan žalosti u Srbiji zbog žrtava požara u Severnoj Makedoniji
Beta pre 34 minutajoš 212 povezane

Lončar: Rekli su da je preminuo čovek od "zvučnog topa", a juče niko nije umro od 11.26 sati u Urgentnom centru
Blic pre 52 minutajoš 30 povezanih