Povezane vesti
Stanija svima zapušila usta: Otkrila sve detalje braka sa bogatim rusom, a evo šta je rekla o detetu s njim (video)
Kurir 26.04.2019
Pavle Jovanović komentarisao je Staniju Dobrojević i njene godine, a zasmetalo mu je što starleta još nije formirala porodicu iako ima dovoljno godina za to. "Ja sam muško i mogu da imam i 40 godina, pa da imam porodicu, a njoj je već odavno vreme… »
Stanija otkrila zašto u braku nije želela decu, pa se razbesnela zbog komentara zadrugara
Blic 25.04.2019
Nakon što je Pavle Jovanović prokomentarisao Stanijin emotivni status, ona je odlučila da progovori o braku koji je imala, a zatim žestoko napala ovog zadrugara. - Rekao si Staniji da nema ni kučeta ni mačeta, a šta ti imaš i šta si mogao da… »
Vesti dana »

Studenti FON-a u blokadi: Iskoristili su poslednjeg keca u rukavu, nama su ostala još tri špila
N1 Info pre 1 satjoš 53 povezane

Koliko ljudi je na protestu u Beogradu? Prve procene kažu – 500.000
Pravda pre 18 satijoš 9 povezanih

"Nikad nismo koristili zvučni top" Direktor policije Vasiljević o protestu: 31 priveden, lomili, uništavali traktore, tukli se među sobom
Kurir pre 2 satajoš 26 povezanih

Porastao broj stradalih u stravičnom požaru na koncertu u Severnoj Makedoniji: Žrtve starosti između 14 i 25 godina (VIDEO)
Danas pre 3 minutajoš 197 povezanih

Basketaši Srbije ispisali istoriju: Osvojili novo zlato i pobedili olimpijskog šampiona VIDEO
Nova pre 1 satjoš 22 povezane