Povezane vesti
Stanija svima zapušila usta: Otkrila sve detalje braka sa bogatim rusom, a evo šta je rekla o detetu s njim (video)
Kurir 26.04.2019
Pavle Jovanović komentarisao je Staniju Dobrojević i njene godine, a zasmetalo mu je što starleta još nije formirala porodicu iako ima dovoljno godina za to. "Ja sam muško i mogu da imam i 40 godina, pa da imam porodicu, a njoj je već odavno vreme za… »
Stanija otkrila zašto u braku nije želela decu, pa se razbesnela zbog komentara zadrugara
Blic 25.04.2019
Nakon što je Pavle Jovanović prokomentarisao Stanijin emotivni status, ona je odlučila da progovori o braku koji je imala, a zatim žestoko napala ovog zadrugara. - Rekao si Staniji da nema ni kučeta ni mačeta, a šta ti imaš i šta si mogao da imaš da nisi… »
Vesti dana »

Sanae Takaiči postala premijerka Japana, prva žena na toj funkciji
Euronews pre 1 satjoš 26 povezanih

Stiglo upozorenje lično za Putina Ova zemlja sprema žestoku akciju, ako ovo uradi...
Alo pre 5 minutajoš 26 povezanih

Sarkozi stigao u zatvor, od danas na robiji Žena slomljena, slala mu poljupce (foto)
Alo pre 15 minutajoš 19 povezanih

Veliki školski čas u kragujevačkim Šumaricama na godišnjicu streljanja đaka i profesora
Beta pre 1 satjoš 14 povezanih

Osuđen čovek koji je izvršio atentat na Fica 21: godina robije za napad na premijera Slovačke
Blic pre 10 minutajoš 13 povezanih