Povezane vesti
Stanija svima zapušila usta: Otkrila sve detalje braka sa bogatim rusom, a evo šta je rekla o detetu s njim (video)
Kurir 26.04.2019
Pavle Jovanović komentarisao je Staniju Dobrojević i njene godine, a zasmetalo mu je što starleta još nije formirala porodicu iako ima dovoljno godina za to. "Ja sam muško i mogu da imam i 40 godina, pa da imam porodicu, a njoj je već odavno vreme za… »
Stanija otkrila zašto u braku nije želela decu, pa se razbesnela zbog komentara zadrugara
Blic 25.04.2019
Nakon što je Pavle Jovanović prokomentarisao Stanijin emotivni status, ona je odlučila da progovori o braku koji je imala, a zatim žestoko napala ovog zadrugara. - Rekao si Staniji da nema ni kučeta ni mačeta, a šta ti imaš i šta si mogao da imaš da nisi… »
Vesti dana »

VIDEO Đoković u 39. godini radi ove stvari: Izbezumljeni Britanac mogao samo da gleda u magiju
Nova pre 45 minutajoš 10 povezanih

Druga pobeda Srbije na Evrobasketu, uprkos povredi Bogdanovića i isključenju Petruševa
BBC News pre 1 satjoš 4 povezane

Kamenicama gađao žandarmeriju: Ovako je tekla akcija hapšenja osumnjičenog za napad u Zemunu tokom protesta (foto/video)
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

Dodik objavio rekordnu podršku: Anketa pokazuje da SNSD ima više od 40 odsto, a predsednik RS 62 odsto
Blic pre 4 satijoš 1 povezana