Povezane vesti
Stanija svima zapušila usta: Otkrila sve detalje braka sa bogatim rusom, a evo šta je rekla o detetu s njim (video)
Kurir 26.04.2019
Pavle Jovanović komentarisao je Staniju Dobrojević i njene godine, a zasmetalo mu je što starleta još nije formirala porodicu iako ima dovoljno godina za to. "Ja sam muško i mogu da imam i 40 godina, pa da imam porodicu, a njoj je već odavno vreme za… »
Stanija otkrila zašto u braku nije želela decu, pa se razbesnela zbog komentara zadrugara
Blic 25.04.2019
Nakon što je Pavle Jovanović prokomentarisao Stanijin emotivni status, ona je odlučila da progovori o braku koji je imala, a zatim žestoko napala ovog zadrugara. - Rekao si Staniji da nema ni kučeta ni mačeta, a šta ti imaš i šta si mogao da imaš da nisi… »
Vesti dana »

Mup: o skupovima protiv blokada: "u 125 mesta okupilo se 144.000 ljudi, najviše na Voždovcu"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Haos već i na početku! Miljana i Luka zaratili sa Milenom, Dušica pokušava da ih smiri
Alo pre 29 minutajoš 3 povezane

"Borite se ili umrite": Ilon Mask uputio poruku desničarima u Londonu (video)
Kurir pre 50 minutajoš 1 povezana

Strašno! Kamere usnimile zadnjicu Maje Marinković, u ovo je ugradila 840 kubila silikona: Sada je skroz čudno
Telegraf pre 39 minutajoš 3 povezane