Povezane vesti

Miha: Bolonja će sigurno biti moj prvi izbor kad se završi sezona

Miha: Bolonja će sigurno biti moj prvi izbor kad se završi sezona

Mozzart sport 26.04.2019
"Moj trenutni klub će biti prvi sa kojim ću sesti za pregovarački sto", kaže srpski stručnjak. Bolonja u subotu igra vrlo bitan duel. Naime, ekipa Siniše Mihajlovića ima 34 boda, a igraće protiv Empolija koji je na 29 i u pitanju je direktna borba… »
Opstanak pa pregovori: Siniša Mihajlović otkrio ko na leto ima prednost u pregovorima!

Opstanak pa pregovori: Siniša Mihajlović otkrio ko na leto ima prednost u pregovorima!

Hot sport 26.04.2019
Trener Bolonje Siniša Mihajlović na leto će moći da bira novu sredinu. Ipak, Mihajlović ističe da ne razmišlja o budućnosti, već da mu je primarni cilj da sa ekipom Bolonje obezbedi opstanak. – Veoma sam srećan u ovom klubu, vezao sam se brzo… »
Miha otkrio sa kojim klubom će prvo pregovarati!

Miha otkrio sa kojim klubom će prvo pregovarati!

Sportske.net 26.04.2019
Srpski stručnjak radi odličan posao u Bolonji. Siniša Mihajlović je početkom godine ponovo preuzeo Bolonju, klub je pod patronatom Filipo Inzagija bila blizu ambisa i relegacije u Seriju B. I drugi mandat na "Renato Del'Ari" je blizu uspešnog… »
Kad Miha obeća: Sačuvaću vas, pa onda pričamo!

Kad Miha obeća: Sačuvaću vas, pa onda pričamo!

Mondo 26.04.2019
Srbin koncentrisan na opstanak svoje ekipe, ali smatra da njegova misija u klubu još nije završena. Siniša Mihajlović radi dobar posao u Bolonji, pa se stoga pokreću priče o njegovoj budućnosti. Uprkos dobrim rezultatima, klub je i dalje blizu… »

Vesti dana »