Повезане вести

ЦИА отворила профил на Инстаграму, али још никога нису запратили

ЦИА отворила профил на Инстаграму, али још никога нису запратили

Радио 021 26.04.2019
Америчка Централна обавештајна агенција (ЦИА) отворила је профил на друштвеној мрежи Инстаграм. Профил је отворен и верификован у четвртак, а прва фотографија објављена на профилу приказује радни сто једног од запослених на коме… »
ЦИА отворила профил на Инстаграму

ЦИА отворила профил на Инстаграму

Ал Јазеера 26.04.2019
Овај профил ће омогућити увид у агенцију, али не можемо обећати селфије с тајних локација, рекла је гласноговорница агенције. Америчка Централна обавјештајна агенција (ЦИА) отворила је профил на друштвеној мрежи Инстаграм. Профил… »
ЦИА отворила профил на Инстаграму, већ има 26.400 пратилаца

РТВ 26.04.2019
ВАШИНГТОН - Америчка Централна обавештајна агенција (ЦИА) отворила је профил на друштвеној мрежи Инстаграм. Профил је отворен и верификован у четвртак, а прва фотографија објављена на профилу приказује радни сто једног од… »

ИндексОнлине 26.04.2019
ВАШИНГТОН – Америчка Централна обавештајна агенција (ЦИА) отворила је профил на душтвеној мрежи Инстаграм. Профил је отворен и верификован у четвртак, а прва фотографија објављена на профилу приказује радни сто једног од… »
Коначно и ми можемо да пратимо ЦИА: Шпијунска агенција отворила Инстаграм, а ово је прва мистериозна објава

Коначно и ми можемо да пратимо ЦИА: Шпијунска агенција отворила Инстаграм, а ово је прва мистериозна објава

Блиц 26.04.2019
Америчка Централно обавештајна агенција (ЦИА) отворила је званични налог на Инстаграму и својим првим постом је већ направила праву пометњу. И спи витх ми литтле еие... У питању је фотографија једне канцеларије са радним столом… »

Вести дана »