Povezane vesti
"Mlad sam i živahan": Sedamdesetdvogodišnji Tramp: Gledam Bajdena(76), ne znam za njega, ali lako ću ga pobediti
Blic 26.04.2019
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je danas da se oseća mlado i živahno u 72. godini i da misli da lako može da pobedi 76-godišnjeg Džoa Bajdena, koji je najavio kandidaturu za predsednika. Novinar je pitao Trampa u Beloj kući, koliko godina bi trebalo… »
Tramp: Mlad sam i živahan, lako bih pobedio Bajdena
Danas 26.04.2019
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je danas da se sa 72 godine oseća mladim i živahnim i da misli da može lako da pobedi potencijalnog predsedničkog kandidata demokrata, 76-godišnjeg Džoa Bajdena. Tramp se potom nasmejao i kazao da po tom pitanju nije… »
Vesti dana »

uživo Protesti u Srbiji: Studenti u blokadi FDU poručili da se "ne dovode životinje i deca na protest"
Euronews pre 17 minutajoš 28 povezanih

Tramp: Nameravam da završim sukob u Ukrajini, uprkos svojim kritičarima
Pravda pre 31 minutajoš 68 povezanih

Studentkinja FPN najavila krivinu prijavu protiv komandanta Jedinice za zaštitu posebnih ličnosti
Beta pre 28 minutajoš 34 povezane

uživo Protesti u Srbiji: Okupljanje na više lokacija u Beogradu, pritvor osumnjičenima za napad na "Kobre"
NIN pre 17 minutajoš 47 povezanih

Burne reakcije javnosti na izjavu predsednice Narodne skupštine: Zahtevi da se uključi novosadsko Tužilaštvo
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 24 povezane