Повезане вести

Вучић: Србија направила добар "пролаз" у Кини

Вучић: Србија направила добар "пролаз" у Кини

РТВ 27.04.2019
ПЕКИНГ - Председник Александар Вучић изјавио је данас, завршавајући посету Кини, да је делегација Србије направила добар "пролаз" током посете, да је говорила истину и да је нашој земљи указана велика част током форума "Појас и… »
Вучић пред Берлин: Наша позиција ни лака, ни једноставна

Вучић пред Берлин: Наша позиција ни лака, ни једноставна

РТС 27.04.2019
На предстојећем састанку у Берлину, биће сви они који су признали Косово, сем БиХ, истакао је председник Александар Вучић, после завршног обраћања на крају Форума "Појас и пут" у Пекингу. Србија је, према његовим речима, једина… »
Вучић: Често сам био под притиском, али никада Кине

Вучић: Често сам био под притиском, али никада Кине

РТС 27.04.2019
На крају Форума "Појас и пут" у Пекингу председник Србије Александар Вучић захвалио је кинеском председнику Си Ђинпингу што је показао поштовање према малим земљама. Председник Кине позвао је данас још земаља да се придруже… »
Округли сто лидера у Пекингу: Вучић: "Био сам под притисцима са различитих страна, али то никад нисам доживео и од Кине"

Округли сто лидера у Пекингу: Вучић: "Био сам под притисцима са различитих страна, али то никад нисам доживео и од Кине"

Блиц 27.04.2019
У Пекингу је рано јутрос у оквиру форума "Појас и пут" почео округли сто лидера на којем говори и српски председник Александар Вучић. Вучић се захвалио кинеском председнику што је показао поштовање према малим земљама у оквиру… »
Вучић на Форуму „Појас и пут“ држи говор

Вучић на Форуму „Појас и пут“ држи говор

Данас 27.04.2019
Председник Србије Александар Вучић наставља посету Пекингу, учешћем на форуму Појас и пут, на коме ће данас одржати говор. Како јавља РТС, први панел одржава се на тему „Подстицање повезаности у циљу проналажења нових извора… »
Председнику Србије почасно место поред Си ђинпинга на ручку! Вучић једини добио овације после говора: Често сам био под…

Председнику Србије почасно место поред Си ђинпинга на ручку! Вучић једини добио овације после говора: Често сам био под…

Курир 27.04.2019
Домаћин Си Ђинпинг је учинио велику част Вучићу, тиме што га је на свечаном ручку са светским лидерима, међу којима је и Владимир Путин, сместио на почасно место, одмах са своје десне стране. Виев тхис пост он Инстаграм Радни… »

Вести дана »