Povezane vesti
Vučić: Srbija napravila dobar "prolaz" u Kini
RTV 27.04.2019
PEKING - Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas, završavajući posetu Kini, da je delegacija Srbije napravila dobar "prolaz" tokom posete, da je govorila istinu i da je našoj zemlji ukazana velika čast tokom foruma "Pojas i put". "Dva puta smo danas… »
Vučić pred Berlin: Naša pozicija ni laka, ni jednostavna
RTS 27.04.2019
Na predstojećem sastanku u Berlinu, biće svi oni koji su priznali Kosovo, sem BiH, istakao je predsednik Aleksandar Vučić, posle završnog obraćanja na kraju Foruma "Pojas i put" u Pekingu. Srbija je, prema njegovim rečima, jedina zemlja koja je, uz… »
Vučić: Često sam bio pod pritiskom, ali nikada Kine
RTS 27.04.2019
Na kraju Foruma "Pojas i put" u Pekingu predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je kineskom predsedniku Si Đinpingu što je pokazao poštovanje prema malim zemljama. Predsednik Kine pozvao je danas još zemalja da se pridruže inicijativi "Pojas i put"… »
Okrugli sto lidera u Pekingu: Vučić: "Bio sam pod pritiscima sa različitih strana, ali to nikad nisam doživeo i od Kine"
Blic 27.04.2019
U Pekingu je rano jutros u okviru foruma "Pojas i put" počeo okrugli sto lidera na kojem govori i srpski predsednik Aleksandar Vučić. Vučić se zahvalio kineskom predsedniku što je pokazao poštovanje prema malim zemljama u okviru prvog panela "Podsticanje… »
Vučić na Forumu „Pojas i put“ drži govor
Danas 27.04.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastavlja posetu Pekingu, učešćem na forumu Pojas i put, na kome će danas održati govor. Kako javlja RTS, prvi panel održava se na temu „Podsticanje povezanosti u cilju pronalaženja novih izvora rasta“, moderator je… »
Predsedniku Srbije počasno mesto pored Si đinpinga na ručku! Vučić jedini dobio ovacije posle govora: Često sam bio pod…
Kurir 27.04.2019
Domaćin Si Đinping je učinio veliku čast Vučiću, time što ga je na svečanom ručku sa svetskim liderima, među kojima je i Vladimir Putin, smestio na počasno mesto, odmah sa svoje desne strane. View this post on Instagram Radni ručak i drugo zasedanje na… »
Vesti dana »

Dragan Đilas: Hapšenja nisu igrokaz, nego posledica rada troje tužilaca
Glas Šumadije pre 1 satjoš 77 povezanih

Maloletna deca u bolnici zbog trovanja na seoskoj slavi: Katastrofa kod Vranja, 20 osoba ima simptome
Mondo pre 2 satajoš 28 povezanih

Promena vremena u Srbiji: Hitno upozorenje zbog nevremena, grad i pljuskovi u Moravičkom okrugu, širenje nepogoda na jug
Naslovi.ai pre 30 minutajoš 53 povezane

Nikitović: Ljudi izgleda vole da gledaju Zvezdu i Partizan sa gomilom stranaca, a mi se pitamo gde su deca?
Sportski žurnal pre 40 minutajoš 39 povezanih