Povezane vesti
Srbin 10 godina živi sa 2 žene! Selo bruji o radiši: On je vanzemaljac! Trudna Ana došla im u kuću, Stojanka prihvatila sve!…
Kurir 27.04.2019
Ja sam u kući opozicija, a žene su vlast, znam da mnogi misle da nisam normalan, ali mi gledamo svoja posla, kaže uz osmeh domaćin iz sela Trudelj kod Gornjeg Milanovca. Radiša Jovanović iz sela Trudelj kod Gornjeg Milanovca već više od 10 godina živi sa… »
Radiša Jovanović iz Trudelja živi sa dve žene i šestoro dece
Glas Zapadne Srbije 27.04.2019
Gornji Milanovac – Iako nije nikakav sultan, Radiša Jovanović iz sela Trudelj živi upravo tako – sa dve žene pod istim krovom. Sve je počelo pre 10 godina, kad je van braka malo šarao i jednoj Ani napravio dete, a već je sa ženom Stojankom u braku imao… »
Vesti dana »

Pao broj kandidata za polaganje prijemnih ispita: Evo za koliko je manje prijavljenih u odnosu na prošlu godinu na fakultetima u Beogradu
Blic pre 4 satijoš 29 povezanih

Toplotni talas u Srbiji do subote sa rekordnim temperaturama, zatim osveženje i nepogode
Naslovi.ai pre 46 minutajoš 69 povezanih

Radnički - Klaksvik uživo: Kragujevčani na velikom ispitu na startu kvalifikacija
Mondo pre 41 minutajoš 16 povezanih

Španija je prvak sveta! Crvena furija sjajnim finišom srušila Mađarsku i posle evropske osvojila i planetarnu titulu!
Kurir pre 1 satjoš 59 povezanih