Повезане вести
У Јагодини откривен споменик Јованчи Мицићу
Политика 27.04.2019
ЈАГОДИНА – Председник Скупштине града Јагодине и народни посланик Драган Марковић Палма данас је у том граду означио завршетак радова на споменику легендарном Јагодинцу светском путнику Јованчи Мицићу, главном лику српског… »
Палма: Нико никада неће нам променити традицију и обичаје
Вечерње новости 27.04.2019
Неке велике силе желе да нам кажу да ми нисмо то што јесмо, да смо ми нешто друго, али неће моћи да им прођу те њихове идеје. „То што је рекао Јованча Мицић (Цео свет обиђох, али као Јагодину никада не нађох) је истина. Када је… »
Цео свет обиђох, као Јагодину не нађох: Јованча је сада и званично на крову света! Отворен споменик светском путнику (фото)
Курир 27.04.2019
У Јагодини је свечано отворен споменик легендарном Јагодинцу Јованчи Мицићу, светском путнику и главном лику Нушићевог "Пута око света". - Имајући у виду да је Бранисав Нушић преко Јованче Мицића промовисао Јагодину, за Јагодину… »
У Јагодини свечано отворен споменик Јованчи Мицићу
Блиц 27.04.2019
Споменик легендарног јагодинца Јованче Мицићу данас је свечано отворио председник Јединствене Србије и Скупштине града Јагодине Драган Марковић Палма акценат стављајући на речи светског путника - "Цео свет обиђох, али као… »
Вести дана »
Анђа у сузама постаје своја на своме: Мислила сам умрећу, а нећу доживети ово! Муж ми је умро, деца у иностранству, напокон ћу да легализујем кућу
Курир пре 9 минутајош 19 повезаних
Двоструко убиство у Никшићу, у стану пронађена тела жене и мушкарца
Н1 Инфо пре 34 минутајош 17 повезаних