Povezane vesti
Erdogan najavljuje obračun sa ljudima iz svoje partije
Vesti online 27.04.2019
Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan najavio je danas, nedeljama nakon izbornog poraza da će se suočiti sa protivnicima unutar svoje partije Pravde i razvoja (AKP). "Dok se mi borimo sa spoljnim protivnicima, moram da kažem da ima ljudi unutar… »
IndeksOnline 27.04.2019
ISTANBUL – Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan najavio je danas, nedeljama nakon izbornog poraza da će se suočiti sa protivnicima unutar svoje partije Pravde i razvoja (AKP). “Dok se mi borimo sa spoljnim protivnicima, moram da kažem da ima… »
Erdoganov obračun sa "mangupima u sopstvenim redovima"
RTS 27.04.2019
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan kaže da će se suprotstaviti protivnicima unutar njegove partije, nedeljama nakon što je pretrpeo izborni poraz u Ankari i Istanbulu, prenosi Rojters. Erdogan i njegove pristalice do sada su za gubitke na izborima… »
Radio 021 27.04.2019
Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan najavio je danas, nedeljama nakon izbornog poraza da će se suočiti sa protivnicima unutar svoje partije Pravde i razvoja. "Dok se mi borimo sa spoljnim protivnicima, moram da kažem da ima ljudi unutar stranke… »
Vesti dana »
Oglasila se Inženjerska komora Srbije: Najoštrije osuđujemo svaki profesionalni propust
Danas pre 41 minutajoš 190 povezanih
VJT u Novom Sadu: Još jedna osoba uhapšena povodom pada nadstrešnice
Euronews pre 6 minutajoš 41 povezana
Ušli smo u kuću u kojoj je uhapšen Alija Balijagić: Pogledajte u kakvom užasu se krio!
Telegraf pre 10 minutajoš 95 povezanih
Kijev: Rusija ispalila interkontinentalnu balističku raketu na Ukrajinu
Novi magazin pre 1 satjoš 43 povezane