Povezane vesti
"Bio je oženjen": Milijana otkrila detalje veze sa muškarcem kojeg je gađala telefonom, a onda sve intimne fotke poslala…
Blic 27.04.2019
Milijana Bogdanović se u rijalitiju "Parovi" se poverila Marijani Marković o svojoj vezi sa oženjenim muškarcem. Kada je raskinula sa njim uradila je sve njihove zajedničke slike, kako obične, tako i intimne i sve je stavila u jednu kovertu i poslala… »
Slike iz kreveta poslala je ženi svog dečka! Razbila sam telefon, a on mi je kupio novi: Milijana priznala da je bila sa…
Kurir 27.04.2019
Milijana Bogdanović poverila se svojoj cimerki iz rijalitija kako je bila sa oženjenim muškarcem, a to je čak priznala i njegovoj ženi. Ona je pričala kakva je bila njihova veza, kako je u to vreme njen dečko bio u lošim odnosima sa ženom, a Milijana je… »
Vesti dana »
Uživo Srbija pod novim snežnim udarom! Napadaće 20 cm i više! Kamioni zaglavljeni, drvo palo, snimci stižu iz svih krajeva Srbije! (foto/video)
Kurir pre 42 minutajoš 29 povezanih
Đedović: Krajem nedelje očekujemo odgovor iz SAD o zahtevu za produženje licence NIS-u
RTV pre 1 satjoš 18 povezanih
"Tačke dnevnog reda su dogovorene ": I ruska i ukrajinska delegacija stigle na pregovore u Ženevu
NIN pre 37 minutajoš 20 povezanih
Podneta krivična prijava za napad na novinara Žarka Bogosavljevića u Novom Sadu
Serbian News Media pre 6 minutajoš 16 povezanih
"Pozvao me je na razgovor, pa su usledile batine" Šok detalji prebijanja sina Snežane Đurišić: Marko ima podlive, polomljena mu rebra
Blic pre 47 minutajoš 14 povezanih