Povezane vesti
"Bio je oženjen": Milijana otkrila detalje veze sa muškarcem kojeg je gađala telefonom, a onda sve intimne fotke poslala…
Blic 27.04.2019
Milijana Bogdanović se u rijalitiju "Parovi" se poverila Marijani Marković o svojoj vezi sa oženjenim muškarcem. Kada je raskinula sa njim uradila je sve njihove zajedničke slike, kako obične, tako i intimne i sve je stavila u jednu kovertu i poslala… »
Slike iz kreveta poslala je ženi svog dečka! Razbila sam telefon, a on mi je kupio novi: Milijana priznala da je bila sa…
Kurir 27.04.2019
Milijana Bogdanović poverila se svojoj cimerki iz rijalitija kako je bila sa oženjenim muškarcem, a to je čak priznala i njegovoj ženi. Ona je pričala kakva je bila njihova veza, kako je u to vreme njen dečko bio u lošim odnosima sa ženom, a Milijana je… »
Vesti dana »
Vučić: Hakeri pokušali da obore sajt "Ko si, bre, ti", više od 400 prijava u prvih 24 sata
Radio 021 pre 13 minutajoš 25 povezanih
"Ako to sutra ne bude njihov stav, neće im biti dobar dan" Amerikanci postavili ultimatum Irancima, dali im rok od 24 sata, odjekuju eksplozije blizu Teherana!
Kurir pre 2 satajoš 18 povezanih
Pretučen književnik Vladimir Arsenijević u Beogradu, uoči komemoracije u organizaciji NVO
Beta pre 8 minutajoš 12 povezanih
„Moj muž je visio iz aviona, tri puta se onesvestio“: Potresna ispovest Srpkinje nakon horora u vazduhu
Večernje novosti pre 58 minutajoš 10 povezanih