Povezane vesti

Putnička vozila na graničnim prelazima čekaju do 30 minuta

Dnevnik 28.04.2019
BEOGRAD: Prema poslednjim informacijama Puteva Srbije na naplatnim stanicama nema zadržavanja. Slučno je i na graničnim prelazima, a iz Uprave granične policije poručuju da se na putničkim terminaima čeka najduže 30 minuta. Iz AMSS, mežutim… »

Putnička vozila na graničnim prelazima čekaju do 30 minuta

B92 28.04.2019
Prema poslednjim informacijama Puteva Srbije na naplatnim stanicama nema zadržavanja. Slučaj je i na graničnim prelazima, a iz Uprave granične policije poručuju da se na putničkim terminaima čeka najduže 30 minuta. Iz AMS S, međutim, podsećaju… »

AMSS: Putnička vozila na graničnim prelazima čekaju do 30 minuta

Blic 28.04.2019
Prema poslednjim informacijama Puteva Srbije na naplatnim stanicama nema zadržavanja. Slučno je i na graničnim prelazima, a iz Uprave granične policije poručuju da se na putničkim terminaima čeka najduže 30 minuta. Iz AMSS, međutim, podsećaju da… »

AMSS: Na graničnim prelazima nema zadržavanja dužih od 30 minuta

Danas 28.04.2019
– Saobraćaj u Srbiji trenutno je slabijeg intenziteta, ali će tokom dana biti blago pojačan posebno na putevima ka izletištima i na pravcima ka BiH, Mađarskoj i Hrvatskoj, saopštio je justros Auto-moto savez Srbije (AMSS). Prohodnost puteva je… »

Na granici bez zadržavanja dužih od pola sata

Radio 021 28.04.2019
Posle mirnog i oblačnog uskršnjeg jutra, koje prolazi u znaku slabijeg intenziteta i uz dobru pohodnost puteva, očekuje se blago pojačan saobraćaj prvenstveno na putevima koji vode ka omiljenim izletištima. Prema poslednjim informacijama "Puteva… »

AMSS: Dobra prohodnost puteva, umeren saobraćaj

Blic 28.04.2019
Posle mirnog i oblačnog uskršnjeg jutra koje prolazi u znaku slabijeg intenziteta i uz dobru pohodnost puteva, očekuje se blago pojačan saobraćaj prvenstveno na putevima koji vode ka omiljenim izletišštima, jezerima, banjama, ali i ostalim… »

AMSS: Dobra prohodnost puteva, umeren saobraćaj

B92 28.04.2019
Beograd -- Mirno i oblačno uskršnje jutro prolazi u znaku slabijeg intenziteta i uz dobru pohodnost puteva. Očekuje se blago pojačan saobraćaj prvenstveno na putevima koji vode ka omiljenim izletištima, jezerima, banjama, ali i ostalim turističkim… »

Vozači, prilagodite brzinu: Evo gde se očekuje pojačan saobraćaj, nema zadržavanja na graničnim prelazima

Kurir 28.04.2019
Posle mirnog i oblačnog uskršnjeg jutra koje prolazi u znaku slabijeg intenziteta i uz dobru pohodnost puteva, očekuje se blago pojačan saobraćaj prvenstveno na putevima koji vode ka omiljenim izletištima, jezerima, banjama, ali i ostalim… »

Dobra prohodnost puteva, umeren saobraćaj

RTS 28.04.2019
Posle mirnog i oblačnog uskršnjeg jutra koje prolazi u znaku slabijeg intenziteta i uz dobru pohodnost puteva, očekuje se blago pojačan saobraćaj prvenstveno na putevima koji vode ka omiljenim izletištim. Prema poslednjim informacijama dobijenim od… »

Vesti dana »

Sirija: Civili stradali u bombardovanju

B92 pre 3 minutajoš 35 povezanih

EU odgovorila Vučiću: Čekamo rezultate istrage

Vesti online pre 1 satjoš 23 povezane

TSC poštuje Javor, ali su svesni da sve zavisi od njih

Sportske.net pre 3 satajoš 17 povezanih