Повезане вести

"Људи показују рукама двоглавног орла да покажу да су Албанци, као што Срби подижу три прста"

"Људи показују рукама двоглавног орла да покажу да су Албанци, као што Срби подижу три прста"

Радио 021 28.04.2019
Постављање руку у облику двоглавог орла не представља симбол "велике Албаније", као што сматра већи део јавности у Србији, нити је то провокација, барем не у већини у случајева, објашњавају за Данас новинари са Косова. У… »
Власник пекаре из Борче: Ово је мој дом, очекујем реакцију државе и полиције

Власник пекаре из Борче: Ово је мој дом, очекујем реакцију државе и полиције

Н1 Инфо 28.04.2019
Опкољавање пекаре "Рома" у Борчи за сада је без институционалног епилога. Цивилни сектор и неколико странака најоштрије су осудили скуп и понашање десничара испред пекаре "Рома" у Борчи, чији је власник албанске националности… »
ИИХР: Зауставити линч против пекаре “Рома” у Борчи

ИИХР: Зауставити линч против пекаре “Рома” у Борчи

Данас 28.04.2019
Иницијатива младих за људска права (ИИХР) најоштрије је осудила насиље и претње линчовањем над запосленима и власником пекаре “Рома” у београдском насељу Борча, а која је у суботу 27. априла била “под опсадним стањем… »
Власник пекаре у Борчи: Ја сам Ђура, ово је моја држава

Власник пекаре у Борчи: Ја сам Ђура, ово је моја држава

РТВ 28.04.2019
БЕОГРАД - Мон Гјурај, власник пекаре "Рома" у Борчи испред које је у суботу одржан протест, каже да живи осам година у том београдском насељу, а поводом јучерашњих дешавања суграђанима се обратио видео-снимком који је једна… »
Иницијатива младих поводом инцидента у Борчи: Зауставити линч, тужилаштво да реагује

Иницијатива младих поводом инцидента у Борчи: Зауставити линч, тужилаштво да реагује

Блиц 28.04.2019
Иницијатива младих за људска права најоштрије је данас осудила насиље и претње линчовањем запослених и власника пекаре "Рома" у београдском насељу Борча, за коју наводи да је у суботу, 27. априла, била под опсадом хулигана… »
Грађанска Војводина о нападу на пекару: Зауставити ескалацију сукоба, срамно нечињење државе

Грађанска Војводина о нападу на пекару: Зауставити ескалацију сукоба, срамно нечињење државе

Бета 28.04.2019
Коалиција невладиних организација Градјанска Војводина најоштрије је данас осудила "националистичко дивљање десничара" испред пекаре чији је власник албанске националности и позвала јавност да активно реагују на овакве нападе… »
Организације: Бесраман напад десничара у Борчи, држава хитно да реагује

Организације: Бесраман напад десничара у Борчи, држава хитно да реагује

Н1 Инфо 28.04.2019
Коалиција невладиних организација Грађанска Војводина, Иницијатива младих за људска права и неколико странака су најоштрије осудили јучерашњи скуп и понашање десничара испред пекаре "Рома" у Борчи, чији је власник албанске… »
Виденовић: Патриотизам није позив на линч

Виденовић: Патриотизам није позив на линч

Данас 27.04.2019
Народна посланица демократске станке Маја Виденовић најоштирје је осудила данашње „дивљачке“ нападе на власника пекаре у Борчи, оценивши их као застрашивање и охрабривање линча. Неколико десетина градјана окупило се данас… »

Вести дана »