Povezane vesti
Đoković otvoreno o Pepeu Imazu: Vajda me nije uslovljavao, a nisam ni vegan
Večernje novosti 29.04.2019
Novak Đoković je još jednom pričao otvoreno o svemu... Najbolji teniser sveta je za francuski "L‘Ekip" govorio o Pepeu Imazu, ali i o svojoj ishrani, kao i o ljubavi prema tenisu. Novak Đoković je još jednom pričao otvoreno o svemu... Najbolji teniser… »
Novak: Nije istina da me je Vajda uslovljavao Imasom
N1 Info 29.04.2019
Novak Đoković ponovo je demantovao, sada u intervjuu za francuski L‘Ekip, da je Marjan Vajda kao uslov da se vrati da mu bude trener postavio to da Pepe mimas ne bude deo tima. “Kada ljudi ne znaju, onda počnu da spekulišu. A kada počne da se spekuliše… »
"Dovode u pitanje moju: Inteligenciju!" Đoković otvoreno o Pepeu Imazu: Vajda me nije uslovljavao, a nisam ni vegan!
Sportal blic 29.04.2019
Novak Đoković pričao je za francuski "Lekip" uoči Mastersa u Madridu, a među temama su se našli njegovi treneri i način ishrane. Đoković je demantovao spekulacije da ga je Marjan Vajda uslovio da "otera" kontroverznog gurua Pepea Imaza da bi ga opet… »
Vesti dana »
Sunčano i veoma toplo tokom dana, uveče mogući pljuskovi sa grmljavinom uz pad temperature
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 10 povezanih
Mala matura za osmake koji nisu polagali u junu, najpre test iz srpskog jezika
Newsmax Balkans pre 8 minutajoš 7 povezanih
Na današnji dan: Rođeni Dejvi Kroket i Isidor Bajić, nacisti na Terazijama obesili rodoljube
Radio 021 pre 1 satjoš 8 povezanih
Dve saobraćajne nesreće u Beogradu, troje zadobilo lakše povrede
Euronews pre 43 minutajoš 5 povezanih
Evo koliko je Vilagoš zaradila za evropsku bronzu: Bizarno pravilo će iznenaditi i nju, a to nije sve
Nova pre 3 minutajoš 10 povezanih