Povezane vesti
Sudar dva vozila na Novom Beogradu, troje povređeno
Studio B 29.04.2019
Kako navode u Hitnoj pomoći, devojka (20) i muškarac (56) zadobili su lakše povrede, dok je još jedna devojka (20) teže povređena. Tri osobe povređene su u sudaru dva putnička vozila, koji se dogodio oko 13 časova na uglu Ulice omladinskih brigada i… »
Sudar na Novom Beogradu: Vatrogasci vadili povređene iz auta
Telegraf 29.04.2019
Tri osobe su povređene. U saobraćajnoj nesreći koja je dogodila nešto posle 13 sati na raskrsnici Omladinskih brigada i Bulevara heroja sa Košara, povređene su tri osobe. Kako nam je u Hitnoj pomoći rečeno, u sudaru su učestvovala dva putnička auta, a… »
Vatrogasci vadili povređene: Težak sudar na Novom Beogradu, tri osobe u Urgentnom, čovek predvideo nesreću
Blic 29.04.2019
Tri osobe povređene su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u 13 sati na uglu Ulice omladinskih brigada i Bulevara heroja sa Košara, kod auto-centra "Petošević", saznaje "Blic" - U sudaru su učestvovala dva putnička vozila, a tri osobe su povređene -… »
Težak sudar Na uglu omladinskih brigada i Bulevara heroja sa Košara: Troje povređeno, vatrogasci morali da seku vozilo (foto)…
Kurir 29.04.2019
Tri osobe povređene su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u 13 sati na uglu Ulice omladinskih brigada i Bulevara heroja sa Košara. "U sudaru su učestvovala dva putnička vozila, a tri osobe su povređene", potvrdili su iz MUP-a. @prijavi_problem 5… »
Vesti dana »

Terza video ćerkinu sliku pa zaplakao: Pomenuo i Milicu Veličković: Najbitnije mi je da s njom popravim odnos!
Kurir pre 35 minutajoš 32 povezane

Ena zbog zlatinih reči zajecala na sav glas! Obratila joj se Jovanova majka, ona se slomila na komade: Ja sam žena koja prašta!
Kurir pre 2 satajoš 13 povezanih

Niko nije video! Evo ko je došao da sačeka Gastoza: Krije se od kamera sve vreme, sada uhvaćena u Šimanovcima
Telegraf pre 5 satijoš 5 povezanih

"Tražiću DNK test": Munja izašao iz Elite 8, pa šokirao: "Moram da se dodvorim mami, ona to želi" (video)
Blic pre 5 satijoš 4 povezane