Povezane vesti
"Možemo na EP, Tadić jedan od najboljih u Evropi"
N1 Info 29.04.2019
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić govorio je za sajt FIFA o Ligi nacija, reprezentaciju Srbije, kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo naredne godine. „Ostvarili smo nekoliko ciljeva u ligi nacija. Dao sam šansu mladim fudbalerima i… »
Krstajić: Srbija može da bude ponosna
Mondo 29.04.2019
Ekipa je pokazala jedinstvo, karakter, borbeni duh i apetit za pobedom", govorio je selektor u intervjuu za FIFA. "Međutim, još imamo mnogo posla". Plasman fudbalske reprezentacije Srbije na Evopsko prvenstvo posle 20 godina bio bi veoma značajan kako za… »
FIFA intervjuisala našeg selektora: Krstajić: Srbija može da bude ponosna na ove momke, Tadić me ne iznenađuje
Sportal blic 29.04.2019
Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić odgovarao je na pitanja svetske kuće fudbala, koja je upravo sa strategom "orlova" obavila intervju pred nastavak kvalifikacija za šampionat "starog kontinenta2. "Imamo veoma talentovanu generaciju… »
Vesti dana »

Vučić: Kriza u BiH postaje žarište neizvesnosti, učinićemo sve da sačuvamo mir i stabilnost
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI Tramp posle sastanka Putina i Vitkofa: Svi se slažu da ovaj skukob mora da se okonča
Euronews pre 32 minutajoš 39 povezanih

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 2 satajoš 36 povezanih

Vučić o situaciji u BiH: Moja molba svima – samo mirno, bez bilo kakve eskalacije, Dodik nije generator krize
RTS pre 57 minutajoš 178 povezanih

Partizanov tim za Hibernijan: Odbrana bez promena, rotacije u manevru i dileme kao svakodnevica
Telegraf pre 7 minutajoš 29 povezanih