Povezane vesti
Ibra dao gol za pobedu, pa se obrukao nekulturnim ponašanjem!
Sportske.net 29.04.2019
Ono što je uradio zaista nije sportski, iako, kao i uvek, ima opravdanje... Zlatan Ibrahimović je sinoć preterao, provokativno slavlje i uvrede na ralun štopera Solt Lejka, Neduma Oniohe. Naime, nakon što je bilo tenzija, Ibra je postigao gol, rugao se… »
Zlatan nastavlja da teroriše rivale i to: - bukvalno! "Rekao je da će me povrediti..." /video/
Sportal blic 29.04.2019
Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović ne prestaje da iznenađuje ponašanjem, a najnoviji potez vremešnog napadača naišao je na osudu. Tokom duela između Los Anđeles Galaksija i Solt Lejka (2:1) Ibrahimović je u jednom trenutku načinio nesportski potez pošto… »
Vesti dana »

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom u Kruševcu
Naslovi.ai pre 59 minutajoš 23 povezane

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: promenljivo oblačno sa pljuskovima i toplotnim talasom
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 23 povezane

Demonstranti ispred prostorija SNS na Novom Beogradu: Prisutne i pristalice SNS, razdvaja ih policija (foto/video)
Blic pre 50 minutajoš 19 povezanih

"Sramna odluka nečasnih ljudi" Lider SNS Vučević oštro reagovao na novu skandaloznu odluku o oduzimanju mandata Dodiku: Naša braća i sestre zapadno od Drine, ne treba da brinu! Uz vas smo
Dnevnik pre 24 minutajoš 76 povezanih

Milićević: Neće tu biti nikakvo stvarno suđenje, sve je to predstava - verovatno će me isključiti iz crkve zbog mojih javnih istupa
N1 Info pre 15 minutajoš 12 povezanih