Povezane vesti
Abbas odbija novac od poreza nakon poteza Izraela
Al Jazeera 29.04.2019
Izrael ubire gotovo 190 miliona dolara mjesečno od carina i poreza na robu za palestinsko tržište. Palestinski predsjednik Mahmoud Abbas ponovio je da Palestinci odbijaju da prime novac od poreza koje u njihovo ime ubire Izrael, sve dok ta zemlja… »
Abas potvrdio da odbija novac od poreza nakon poteza Izraela
N1 Info 29.04.2019
Palestinski predsednik Mahmud Abas ponovio je da Palestinci odbijaju da prime novac od poreza koje u njihovo ime ubira Izrael, sve dok ta zemlja smanjuje iznos za milione dolara zbog spora oko isplate zatvorenicima. "Naš stav je kao što je bio: mi nećemo… »
Abas potvrdio da odbija novac od poreza nakon poteza Izraela
Novi magazin 29.04.2019
Palestinski predsednik Mahmud Abas ponovio je danas da Palestinci odbijaju da prime novac od poreza koje u njihovo ime ubira Izrael, sve dok ta zemlja smanjuje iznos za milione dolara zbog spora oko isplate zatvorenicima. "Naš stav je kao što je bio: mi… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Građani i dalje uz Dijanu Hrku ispred Skupštine, muzika iz Ćacilenda ne jenjava: Policija privela, pa pustila studente zbog lasera
Nova pre 34 minutajoš 106 povezanih
Milojević posle Lila: "Imate moju ostavku, evo sad sedam u kola i odlazim"
Sportske.net pre 24 minutajoš 33 povezane
Jović strelac u remiju AEK-a i Šamroka, Majnc posle preokreta pobedio Fjorentinu
Radio sto plus pre 1 satjoš 39 povezanih
Roditelji učenika Jovine gimnazije traže prijem kod ministra prosvete
Beta pre 3 satajoš 35 povezanih
Vučić poručio da će ubuduće govoriti u stilu „cveće cveta“, ali neće da se pravi lud
Serbian News Media pre 6 satijoš 31 povezana