Повезане вести

Луна пати излована у хотелској соби: Ђоганијева питала за Марка, Саво јој донео храну па пренео шта ради Марко док ње нема…

Луна пати излована у хотелској соби: Ђоганијева питала за Марка, Саво јој донео храну па пренео шта ради Марко док ње нема…

Курир 30.04.2019
Луна Ђогани борави у хотелској соби Имагинаријума након нервног слома који је доживела због раскида са Марком Миљковићем. Блогерка је све урадила да покуша да се помири са дечком из Бруса, међутим, када је чула окрутне речи да… »
Луна хистерисала по задрузи! Ђоганијева доживела нервни слом због Марка и Маје! Задругари нису могли да је обуздају! (видео)

Луна хистерисала по задрузи! Ђоганијева доживела нервни слом због Марка и Маје! Задругари нису могли да је обуздају! (видео)

Вечерње новости 30.04.2019
Током емисије "Претрес недеље са Миланом Милошевићем", повела се тема о томе да ли је Злата Ђурковић испала дволична према Луни Ђогани, јер је Маји Маринковић рекла да прави жртву од ње. Током емисије "Претрес недеље са… »
Једва су је смирили: Сви су видели шта је Марко радио јутро после Луниног нервног слома

Једва су је смирили: Сви су видели шта је Марко радио јутро после Луниног нервног слома

Блиц 30.04.2019
Луна Ђогани синоћ је имала нервни слом због тога што су задругари поново полемисали о Марковом флертовању са другим девојкама из ријалитија, а јутро након драме Марку није било лако. Док је Луна на сав глас плакала и хистерисала… »
“Желим му да цркне у мукама!” Скандалозна изјава Луне Ђогани упућена Марку Миљковићу усред језивог нервног слома (ВИДЕО)…

“Желим му да цркне у мукама!” Скандалозна изјава Луне Ђогани упућена Марку Миљковићу усред језивог нервног слома (ВИДЕО)…

Свет & Скандал 30.04.2019
Током емисије “Претрес недеље” настао је општи хаос када је Луна Ђогани доживела нерви слом због наводног флерта између њеног бившег дечка Марка Миљковића и Маје Маринковић. На претресу расправљало се да ли је Злата Ђурковић… »
Вриштала, хистерисала и псовала: Луна бесно излетела из куће, имала језив нервни слом (видео)

Вриштала, хистерисала и псовала: Луна бесно излетела из куће, имала језив нервни слом (видео)

Блиц 30.04.2019
Током синоћне емисије која се емитује сваке недеље у склопу ријалити шоу програма "Задуга 2" повела се тема о томе да ли је Злата Ђурковић испала дволична према Луни јер је Маји рекла да прави жртву од ње, после чега је Луна… »
Шта сам ја овде?! Луна Ђогани ван себе: Вриштала док није поплавела! Лепи Мића држао је да се не распадне, а Миљана Кулић…

Шта сам ја овде?! Луна Ђогани ван себе: Вриштала док није поплавела! Лепи Мића држао је да се не распадне, а Миљана Кулић…

Курир 30.04.2019
Пошто се разматрало да ли је Злата Ђурковић испала дволична према Луни Ђогани, јер је Маји Маринковић рекла да прави жртву од ње, блогерка је напустила кућу и улетела у паб, где је толико хистерисала да је пала са ногу. Наводни… »

Вести дана »