Povezane vesti
Brnabić: Razočarana sam u Ramu, mislila sam da ima drugačiju viziju Balkana
Beta 30.04.2019
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić rekla je danas da je razočarana premijerom Albanije Edijem Ramom, jer je mislila da ima drugačiju viziju Balkana i odnosa Srba i Albanaca, a da on zapravo skuplja poene na populističkim stvarima. Brnabić je za… »
Brnabić: Razočarana sam Edijem Ramom
N1 Info 30.04.2019
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić rekla je da je razočarana premijerom Albanije Edijem Ramom, jer je mislila da ima drugačiju viziju Balkana i odnosa Srba i Albanaca, a da on zapravo skuplja poene na populističkim stvarima. Brnabić je za televiziju… »
Brnabić razočarana u Ramu, poručila iz Berlina: Srbija nije izgubila svoju poziciju
Telegraf 30.04.2019
Dodala je da je za Ramu mislila da ima drugačiju viziju odnosa na Balkanu i odnosa između Srba i Albanaca. Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da Srbiju na sastanku u Berlinu niko nije naterao da nastavi dijalog bez ukidanja taksi i da Srbija po… »
Vesti dana »
Zelenski smenio Sirskog: General Drapati novi komandant ukrajinske vojske
Vreme pre 36 minutajoš 50 povezanih
Zvezda na skeneru Kurira Crveno-beli se igrali u Severnoj Irskoj: Bukari pokazao da će biti pojačanje, Stanković nije spuštao ritam
Kurir pre 41 minutajoš 35 povezanih
Zdravstveni centar Vranje: Vozač Hitne pomoći teško povređen nakon što je na njega naleteo teretni kamion
Insajder pre 31 minutajoš 18 povezanih
Eskalacija sukoba: Tramp najavljuje uništenje iranskih kapaciteta i napad na Natanz
Naslovi.ai pre 46 minutajoš 68 povezanih
Opozicija tvrdi da nema zvaničnu potvrdu o sednici za izglasavanje nepoverenja Vladi
N1 Info pre 5 satijoš 18 povezanih