Povezane vesti

Berluskoni: Spreman sam za izbore

Berluskoni: Spreman sam za izbore

Vesti online 30.04.2019
Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni izjavio je danas da je spreman da učestvuje na predstojećim izborima za Evropskim parlament, uprkos tome što je ranije primljen u bolnicu zbog problema sa bubrezima. "Spreman sam za izbornu kampanju", naveo… »
Silvio Berluskoni u bolnici u Milanu zbog bolova u bubrezima

Silvio Berluskoni u bolnici u Milanu zbog bolova u bubrezima

Novi magazin 30.04.2019
Bivši italijanski premijer i biznismen Silvio Berluskoni od jutros je u bolnici u Milanu zbog bubrežnih bolova i tu će provesti noć, prenose italijanski mediji. Senatorka Berlusknijeve partije Napred Italijo (Forza Italia- FI) rekla je novinarima da… »
Berluskoni u bolnici, ali najavljuje povratak u izbornu kampanju

Berluskoni u bolnici, ali najavljuje povratak u izbornu kampanju

N1 Info 30.04.2019
Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni prebačen je u bolnicu zbog snažnih bolova u bubrezima, ali iz njegove političke stranke saopšteno je da 82-godišnjak ubrzo namerava da nastavi svoju kampanju za izbore za Evropski parlament, koji se… »
Neće grom u koprive - Berluskoni izlazi iz bolnice

Neće grom u koprive - Berluskoni izlazi iz bolnice

Mondo 30.04.2019
Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni prevezen je u bolnicu zbog napada bubrega, saopštila je danas portparolka njegove partije Forca Italija. Foto: Youtube/screenshot/euronews Ona je istakla da 82-godišnji medijski tajkun ipak namerava da… »
“Stanje nepoznato” Silvio Berluskoni primljen u bolnicu u Milanu

“Stanje nepoznato” Silvio Berluskoni primljen u bolnicu u Milanu

Blic 30.04.2019
Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni prevezen je u bolnicu, javili su danas italijanski mediji. "Korijere dela sera" navodi da je stanje 82-godišnjeg Berluskonija za sada nepoznato, dok "Republika", pozivajući se na neimenovane izvore, piše da… »

Vesti dana »