Povezane vesti
Željko dobro pamti sve: "U Partizanu verovali u mene kada niko nije"
Sportske.net 30.04.2019
Prisetio se najtrofejniji evropski stručnjak trenerskih početaka, saveta koje je dobio od oca i ljudi koji su najzaslužniji što je seo na klupu Partizana. Najtrofejniji evropski stručnjak još jednom je odveo svoj tim na fajnal-for Evrolige, pa će… »
Željko Obradović kakvog do sada niste ‘čitali’: Kad legendarni Žoc potpuno ‘otvorio karte’
Hot sport 30.04.2019
Željko Obradović, legendarni trener Partizana, Panatinaikosa i Fenrbahčea, gostovao je kod svog nekadašnjeg igrača iz vremena kada je popularni Žoc predvodio Real Madrid, Džoa Arlaukasa u emisiji Krosover, u okviru Evroliginog podkasta. Razgovor je… »
Žoc: Niko nije verovao u mene, osim ljudi u Partizanu
N1 Info 30.04.2019
Legendarni trener Željko Obradović istakao je da 'klub mora da bude zdrav iznutra' kako bi beležio dobre rezultate. U razgovoru sa Džoom Arlaukasom srpski stručnjak govorio je o svom početkom i vremenu koje je proveo u Čačku. "Uvek sam govorio da… »
Vesti dana »
Studenti Pravnog fakulteta pozvali Rektorski kolegijum da odbije poziv na dijalog
Beta pre 1 satjoš 11 povezanih
Nis zvanično zatražio odlaganje sankcija od Amerikanaca: Oglasila se ministarka Đedović Handanović
Mondo pre 36 minutajoš 22 povezane
Novi američki nameti na kineske proizvode stupili na snagu, Peking uzvraća kontramerama
BBC News pre 55 minutajoš 34 povezane