Povezane vesti
SNS objavio novi spot: Mogu oni nas da mrze, ali mi ćemo Srbiju da volimo više (video)
Večernje novosti 30.04.2019
Na zvaničnom Jutjub kanalu Srpske napredne stranke objavljen je novi spot. Na zvaničnom Jutjub kanalu Srpske napredne stranke objavljen je novi spot. U video snimku su prikazana dva mladića koji traže ostavku predsednika Aleksandra Vučića. Protest… »
Novi SNS spot: Mogu oni nas da mrze, ali mi ćemo Srbiju da volimo više
Radio 021 30.04.2019
Na zvaničnom Jutjub kanalu Srpske napredne stranke objavljen je novi spot. U video snimku su prikazana dva mladića koji traže ostavku predsednika Aleksandra Vučića. Protest prekida telefonski poziv u kojem jednog od njih obaveštavaju da je dobio… »
SNS objavila novi spot: Mogu oni nas da mrze, ali mi ćemo Srbiju da volimo više! (video)
Kurir 30.04.2019
Srpska napredna stranka objavila je novi promotivni spot sa porukom "Mogu oni nas da mrze, ali mi ćemo Srbiju da volimo više". U videu su prikazana dva muškarca sa majicama "1 od 5 miliona" koji protetstuju protiv Aleksandra Vučića, dok jednom od… »
Vesti dana »

U Srbiji Dan žalosti zbog velike tragedije u Severnoj Makedoniji
Insajder pre 36 minutajoš 36 povezanih

Skupština Novog Sada o budžetu: Studenti u blokadi noćas pokušali da blokiraju zgradu, policija ih sprečila
RTV pre 54 minutajoš 19 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
BBC News pre 0 minutajoš 17 povezanih

Pokret Bravo traži oslobađanje Pogačara koji je sinoć priveden kod Skupštine Novog Sada
N1 Info pre 29 minutajoš 8 povezanih

Skupština nastavlja sednicu, očekuje se da ostavke Vučevića bude konstatovana
NIN pre 30 minutajoš 9 povezanih