Povezane vesti

SNS objavio novi spot: Mogu oni nas da mrze, ali mi ćemo Srbiju da volimo više (video)

SNS objavio novi spot: Mogu oni nas da mrze, ali mi ćemo Srbiju da volimo više (video)

Večernje novosti 30.04.2019
Na zvaničnom Jutjub kanalu Srpske napredne stranke objavljen je novi spot. Na zvaničnom Jutjub kanalu Srpske napredne stranke objavljen je novi spot. U video snimku su prikazana dva mladića koji traže ostavku predsednika Aleksandra Vučića. Protest… »
Novi SNS spot: Mogu oni nas da mrze, ali mi ćemo Srbiju da volimo više

Novi SNS spot: Mogu oni nas da mrze, ali mi ćemo Srbiju da volimo više

Radio 021 30.04.2019
Na zvaničnom Jutjub kanalu Srpske napredne stranke objavljen je novi spot. U video snimku su prikazana dva mladića koji traže ostavku predsednika Aleksandra Vučića. Protest prekida telefonski poziv u kojem jednog od njih obaveštavaju da je dobio… »
SNS objavila novi spot: Mogu oni nas da mrze, ali mi ćemo Srbiju da volimo više! (video)

SNS objavila novi spot: Mogu oni nas da mrze, ali mi ćemo Srbiju da volimo više! (video)

Kurir 30.04.2019
Srpska napredna stranka objavila je novi promotivni spot sa porukom "Mogu oni nas da mrze, ali mi ćemo Srbiju da volimo više". U videu su prikazana dva muškarca sa majicama "1 od 5 miliona" koji protetstuju protiv Aleksandra Vučića, dok jednom od… »

Vesti dana »