Povezane vesti

"Dva puta sam je: Zaprosila!" Matora očajna zbog tuče sa Sanjom, ispričala nove šok detalje iz prošlosti

"Dva puta sam je: Zaprosila!" Matora očajna zbog tuče sa Sanjom, ispričala nove šok detalje iz prošlosti

Blic 01.05.2019
Nakon što je tokom noći došlo do žestokog obračuna između Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore, koji se završio i fizičkim nasiljem, Matora se poveravala zadrugarkama ispred sobe za izolaciju o njenom odnosu sa Sanjom i otkrila šokantne… »
Potukle se Sanja i Matora: Stankovićeva je gurnula sa kreveta, pa u suzama priznala: "Tukli su me i silovali!" (video)

Potukle se Sanja i Matora: Stankovićeva je gurnula sa kreveta, pa u suzama priznala: "Tukli su me i silovali!" (video)

Blic 01.05.2019
Tokom noći je došlo do fizičkog obračuna između Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore, a obezbeđenje i zadrugari jedva su ih razdvojili. Sanja i Matora pre nekoliko dana raskinule su vezu, a od tada svađe među njima ne prestaju. Sukob je sinoć… »
Cičale, vrištale jedna na drugu, plakale, pa se potukle! Sanja i Matora postaju ljuti neprijatelji: Priznala pred milionima…

Cičale, vrištale jedna na drugu, plakale, pa se potukle! Sanja i Matora postaju ljuti neprijatelji: Priznala pred milionima…

Kurir 01.05.2019
Usred spavaće sobe i naočigled brojnih cimera, Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora žestoko su se posvađale. Nakon cike i vriske, nekadašnje ljubavnice skočile su jedna na drugu da se obračunaju. Sanja je Matoru prvo provocirala, bvez obzira na… »

Vesti dana »