Повезане вести

За останак радника у Србији потребно више од новца

За останак радника у Србији потребно више од новца

РТС 01.05.2019
Главни задатак Владе је да минимална потрошачка корпа буде и минимална цена рада, каже ресорни министар Зоран Ђорђевић. Указује да је просечна плата у јануару износила 462 евра. Ми ћемо повећавати плате у складу са могућностима… »
Михајловић: Сви смо ми радници

Н1 Инфо 01.05.2019
Министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић изјавила је да 1. мај, Празник рада, не треба да буде једини дан у којем се разговара о правима радника, већ да сви послодавци и држава морају да раде на… »
Ђорђевић: Да се минимална потрошачка корпа изједначи с минималном ценом рада

Ђорђевић: Да се минимална потрошачка корпа изједначи с минималном ценом рада

Н1 Инфо 01.05.2019
Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић изјавио је да ће главни задатак актуелне владе бити да се цена минималне потрошачке корпе изједначи за минималном ценом рада и додао да стандард радника у… »
Циљ државе - да минимална плата досегне мини корпу

Циљ државе - да минимална плата досегне мини корпу

Мондо 01.05.2019
Главни задатак актуелне владе ће бити да се цена минималне потрошачке корпе изједначи за минималном ценом рада, каже министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Зоран Ђорђевић. Фото: МОНДО, Лана Стошић Илустрација… »
Честитке поводом Међународног празника рада

Честитке поводом Међународног празника рада

РТС 01.05.2019
Државни функционери честитали су грађанима Међунардони празник рада. Министар за рад, борчка и социјална питања Зоран Ђорђевић честитао је 1. мај и пожелео да грађани "заједно са Владом Србије, наставе да граде модерну, успешну… »
Ђорђевић: Постигнути добри резултати, можемо бити задовољни

Ђорђевић: Постигнути добри резултати, можемо бити задовољни

Дневник 01.05.2019
БЕОГРАД: Министар за рад, запошљање, борачка и социјална питања и члан председништва Српске напредне странке Зоран Ђорђевић оценио је да су грађани Србије направили праве политичке изборе и да данас могу да буду задовољни јер… »
Ђорђевић: Развили смо свест код радника да морају да знају своја права

Радио 021 01.05.2019
Министар за рад, запошљавање, социјална и борачка питања Зоран Ђорђевић поручио је данас да се "полако, али сигурно" развија свест код грађана да морају да знају своја права, да захтевају да их послодавци пријаве како би имали… »

Нови магазин 01.05.2019
Министар за рад, запошљавање, социјална и борачка питања Зоран Ђорђевић поручио је данас да се "полако, али сигурно" развија свест код грађана да морају да знају своја права, да захтевају да их послодавци пријаве како би имали… »

Н1 Инфо 01.05.2019
Министар за рад, запошљавање, социјална и борачка питања Зоран Ђорђевић поручио је да се "полако, али сигурно" развија свест код грађана да морају да знају своја права, да захтевају да их послодавци пријаве како би имали… »
Лоше време покварило промајски уранак, синдикалци на протесту

Лоше време покварило промајски уранак, синдикалци на протесту

Глас Америке 01.05.2019
Киша и хладно време су поквариле традиционални првомајски уранак за излетнике, али синдикалци из УГС Независност су изашли ипак на улице Београда под паролом “Веће плате за опстанак и останак”. У Хрватској је ове године изостао… »
Михајловић: О правима радника сваког дана, не само 1. маја

Михајловић: О правима радника сваког дана, не само 1. маја

Дневник 01.05.2019
БЕОГРАД: Потпредседница Владе Србије и министарка грађевинарства, саобраћај и инфраструктуре Зорана Михајловић честитала је данас Међународни дан рада, истакавши да, међутим, 1. мај не треба да буде једини дан када се разговара о… »
Зорана Михајловић честитала први мај: Сви смо ми радници, сви смо на истом задатку да Србија буде боље место за живот

Зорана Михајловић честитала први мај: Сви смо ми радници, сви смо на истом задатку да Србија буде боље место за живот

Курир 01.05.2019
БЕОГРАД - Министарка градјевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић изјавила је данас да 1. мај, Празник рада, не треба да буде једини дан у којем се разговара о правима радника већ да сви послодавци и држава… »

Радио 021 01.05.2019
Министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић изјавила је данас да 1. мај, Празник рада, не треба да буде једини дан у којем се разговара о правима радника. Оцењује да сви послодавци и држава морају да… »

Вести дана »