Повезане вести
Човић: Ако достигнемо буџет од 8.000.000 до 10.000.000 можемо да будемо конкурентни у Евролиги
Моззарт спорт 01.05.2019
"Видећемо за идућу годину. Ако не буде пара, распродаће се екипа, па ће се правити нова. Видећемо, још нисам средио утиске после бурног финала АБА лиге”. Завршила се АБА лига, али је кошарка и даље у фокусу јавности. После… »
Небојша Човић: Држава помаже колико може, нисмо државни пројекат, буџет за Евролигу је… (видео)
Хот спорт 01.05.2019
Небојша Човић, председник Црвене звезде, открио је у емисији “Добро јуто са Ђуком” код Владимира Ђукановића колики ће бити буџет црвено-белих за наредну сезону. Човић је открио и због чега је продат део екипе који је наступао у… »
Човић: Ако Остоја позове - ту сам!
Мондо 01.05.2019
"Прво, старији сам", рекао је председник Црвене звезде приликом гостовања на КЦН телевизији и оценио да улога епизодисте у Евролиги може да се очекује уколико буџет не буде од осам до десет милиона евра. Да ли ће Звезда следеће… »
Вести дана »

"Увек уз нашу земљу": Вучић угостио Бин Заједа: Посебно сам захвалан што ће бити гост на војној паради
Блиц пре 5 сатијош 2 повезане

"Били су приморани да побегну": Премијер Естоније тражи консултације по члану 4 НАТО-а због руских авиона: Страхују за територијалну безбедност
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

Национална гарда Охаја у посети Ратном ваздухопловству и ПВО Војске Србије (фото)
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана