Povezane vesti
Prekovremeni rad je glavni krivac za smrt radnika u nacionalnoj kosmičkoj agenciji Džaksa
Radio 021 01.05.2019
Čovek koji je radio na projektu za japansku kosmičku agenciju oduzeo je sebi život zbog velikog stresa, kažu zvaničnici. Čovek koji je radio na projektu za japansku kosmičku agenciju Džaksa oduzeo je sebi život 2016. godine zbog velike količine stresa… »
Prekovremeni rad je glavni krivac za smrt radnika u nacionalnoj kosmičkoj agenciji Džaksa
BBC News 01.05.2019
Čovek koji je radio na projektu za japansku kosmičku agenciju oduzeo je sebi život zbog velikog stresa, kažu zvaničnici. Čovek koji je radio na projektu za japansku kosmičku agenciju Džaksa oduzeo je sebi život 2016. godine zbog velike količine stresa… »
Vesti dana »
VJT: Policija nije upala na Filozofski, pozvana je da preuzme Pravilnik o bezbednosti
Beta pre 2 satajoš 35 povezanih
Lazar Dinić o brutalnom napadu na njega i kolege: Tukli su me dok mi nisu polomili kosti i naterali da kažem "Aca predsednik"
Moj Novi Sad pre 31 minutajoš 8 povezanih
AMSS upozorava na smanjenu vidljivost i poledicu na putevima u planinskim predelima
Serbian News Media pre 5 satijoš 35 povezanih
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 3 satajoš 54 povezane
Još jedna zemlja EU zabranila Amerikancima vojne prelete! "Odbili smo im sve zahteve!" (video, foto)
Kurir pre 21 minutajoš 62 povezane